AcasăNewsCeata persista. Noi atentionari COD GALBEN, inclusiv pentru periferia Capitalei!

Ceata persista. Noi atentionari COD GALBEN, inclusiv pentru periferia Capitalei!

La aceasta ora, in mai multe zone din Bucuresti e ceata, fenomen care se semnaleaza si in cateva judete din tara.

Meteorologii au informeaza, prin intermediul unor atentionari nowcasting (valabile pentru cel mult sase ore de la emitere-n.r) COD GALBEN de ceata, ca negura va pune stapanire pe arii extinse din judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, precum si pe zona de campie a judetului Buzau. Totodata, va fi ceata si in sudul judetelor Prahova si Dambovita, cel putin pana la orele 17 ale zilei de sambata.

Nu in ultimul rand, specialistii de al Administratia Nationala de Meteorologie informeaza ca fenomenul – care va duce la scaderea vizibilitatii sub 200 de metri, izolat si sub pragul de 50 de metri- se va semnala si pe autostrazile A1, A2 si A3 si drumurile nationale si europene aferente acestor judete. Totodata, meteorologii au anuntat ca pot aparea depuneri de chiciura, dar si ghetus pe carosabil.

De asemenea, de dupa amiaza incepand, mai exact de la ora 16, si pana catre seara (la ora 19) va fi ceata in sudul judetelor Dolj si Olt negura va afecta vizibilitatea, participantii la trafic fiind informati asupra faptului ca vor fi nevoiti sa circule in conditii de vreme nefavorabila.

author avatar
Cristina Stefan
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger