AcasăNewsCeata din mintea ministrului Pop a mai facut un pui: inspectorul transdisciplinar

Ceata din mintea ministrului Pop a mai facut un pui: inspectorul transdisciplinar

Liviu Pop este un ministru aparte. El are cate un genunche la fiecare membru inferior si stie ca greseala nu este tot una cu eroarea, pentru ca prima se poate indrepta, iar a doua, nu. Deci cum facem sa scapam odata de el?

Mintea lui Liviu Pop este nealterata de subtilitatile aberante ale limbii romane, deci are mult spatiu gol pe hard, spatiu pe care l-a pus la lucru spre ingroparea definitiva a invatamantului romanesc. In limbaj politic, bietul ministru crede ca aceasta actiune se numeste „reforma”. Si face asta cu o seninatate suspecta.

Si da-i cu transdisciplinaritatea

Da, este un cuvant lung, pe care Pop il invarte acum ca o tonfa prin ministerul pe care-l terorizeaza zi-lumina. El a gasit si acarul Paun ce trebuie trimis la reeducare, pentru formarea inspectorului de maine, multilateral dezvoltat. Bref, el voieste (da, e corect, dle ministru) a schimba inspectorii pe materii cu inspectori pe arii curriculare. Adica, daca acum exista un inspector pentru Matematica, unul pentru Biologie, unul pentru Fizica si altul pentru Chimie, dupa reorganizare, va fi un singur inspector pentru toate materiile inglobate de aria curriculara „Matematica si Stiinte”. Evident, la fel va fi si in cazul ariei curriculare „Om si societate”, inspectorul general va dirija activitatea pe Educatie sociala, Istorie, Geografie si Religie. Inspectorul va fi, de atunci, unul transdisciplinar…  Mai tineti minte „omul nou al lui Ceausescu”?  Iata ca el a reinviat in capul lui Pop spre nimicirea „ieducatiei” nationale. Ca sa n-o mai lungim, corpul de elita profesoral reprezentat de inspectorii de azi va deveni un talmes-balmes cu nume pretentios. Inca o aiureala a domnului Genunche menita sa ne tampeasca copii.

Pune-ti mana pa carte, sa nu va doara la genunche

O veche zicala autohtona spune sa nu te pui cu omul care are mintea odihnita. Bine-bine, dar daca omul in cauza e ministru si nu te lasa el in pace? Atunci iesim in strada. Zis si facut.  Ieri, cetateni care inca mai au simtul umorului nealterat au mers la orele diminetii in Piata Victoriei sa ceara demisia lui Liviu “Genunche” Pop. Cu aceasta ocazie, au demarat si actiunea “Biblioteca pentru Pop”, ca sa citeasca si Excelenta Sa ceva tiparit macar odata in viata. Mesajul a fost clar: „Pune-ti mana pa carte, sa nu va doara la genunche. Indraznes-te sa crezi in Romania”. Si, ce sa vezi, azi, cand m-am trezit, la Educatie era tot Liviu Marian Pop… Blestem curat!

author avatar
Catalin Dumitrescu
621 afisari

2 COMENTARII

  1. ordin de memorat si de trimis mai departe:
    ba francmusonerie. va spulberr integral toata francmusoneria. pissu pe francmusoni. voi sunteti niste gospodine cu
    sortulete. sunteti adepti ai lui Satan si disimulati cu biblia pe masa. va dezintegrez. baga-mi-ass pulla in femeile
    voastre ale frumoase cand voi le tineti de mana. sa va moarra copiii pe strazi. sa nu aveti parte de nimic din ce va
    doriti. sa fiti infiltrati de dusmani si sa fiti futtuti de homosexualli, chiar in templele voastre. sa vi se dea foc la
    temple si sa muritti tortturati si nu numai. toate se zic din cauza lui danacu viorel, str. drumul ghindarilor nr. 176,
    prelungirea ghencea, bucuresti si in sat la cezieni, in oltenia, langa caracal. francmusonii nu-i respecta pe
    ceilalti oamenii si viata lor, ci numai contructiile, arhitecturile lor de ras, diavollesti.
    ps: francmusoneria functioneaza ilegal in romania, conform art. 40 din Constitutia Romaniei, deci toate jurmanintele
    lor si a nou venitilor sunt ilegale.”asociatiile secrete din romanaia sunt interzise”.
    bulangii de musoni isi asuma tot arhitectu cosmic, toata arhitectura care exista si de fapt nu e asa.
    statul are facultatea de arhitectura, ministerul educatiei, statul este suportul pe care stau, deci musonii fura statul,
    de aia este articolul 40 din constitutie si art 37 din constitutie. Constitutia este prima lege si fundamentala.
    caput musoneria. la parnae sa se duca musonii.
    cine va modifica, sterge ceva din cele scrise sa moara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger