AcasăNewsCeasurile momentului: precizia e scumpa!

Ceasurile momentului: precizia e scumpa!

Vara se lanseaza nu numai melodii de top, ci si ceasuri de varf. Anul acesta, marea, oceanul, au fost motivele unor bijuterii deosebite: Marine Torpilleur, Aquanaut, Classic Fusion Mykonos Cassico Zheng He si Monaco Gulf Special Edition au fost vedete incontestabile.

Desigur, pe masura sunt si preturile cerute pentru aceste piese deosebite de care toti barbatii sunt indragostiti.

Ulysse Nardin Marine Torpilleur

Marine Torpilleur este produs in trei variante de 42 mm cu carcasa din aur roz, otel inoxidabil cu cadran alb sau otel inoxidabil cu cadran albastru.Toate cele trei variante sunt animate de calibrul UN-118, 13 ¾, au o rezerva de putere de 60 de ore si rezista pana la adancimi ale apei de 50 de metri. Preturile incep de la 6.900 de franci elvetieni si urca pana la 17.900 de franci. Tot elvetieni.

Ulysse Nardin Cassico Zheng He

O bijuterie care ataca direct piata chinezeasca. Ceasul este realizat „in onoarea navei Bao-Chuan condusa de amiralul Zheng He in cele sapte voiaje incredibile din timpul dinastiei Ming“. Sub acest superb cadran se afla calibrul UN-815, certificat COSC, care are o rezerva de putere de 42 de ore. Pretul este si el, desigur, pe masura produsului: 39.800 franci elvetieni.

Hublot  Classic Fusion Mykonos

Ca nume, ceasul a fost pus pe piata intre  2012 si 2016. Dar editia din 2017 e mai ceva:  se pastreaza nuantele de albastru si alb, dar si simbolul discret si elegant al unei mori de vant. Ceasul este comercializat in doua variante: una cu carcasa din titan (50 de unitati) si alta din aur limitata (doar 20 de unitati).

Patek Philippe Aquanaut

In acest an se implinesc doua decenii de la prima aparitie a liniei sportive Aquanaut. Aceasta aniversare este sarbatorita prin lansarea Aquanaut Ref. 5168G, un ceas din aur alb de 18 carate care poate fi utilizat pana la adancimi ale apei de 120 de metri. Cu un bezel octogonal-rotunjit, noua piesa are ca sursa de energie calibrul 324 S C, ultraplat (3,3 mm).

TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition

TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition este un tribut adus primului ceas Monaco, lansat in 1989 si facut celebru datorita faptului ca a fost purtat de Steve McQueen in filmul „Le Mans”. Piesa este mult mai accesibila ca pret fata de alte bijuterii TAG Heuer: numai 5.900 de dolari. TAG Heuer Monaco Gulf Special Edition ar putea fi numit cu usurinta un ceas sport barbatesc si clasic.

author avatar
Catalin Dumitrescu
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger