AcasăNewsCeasul de perete care te ajuta sa uiti de telefon!

Ceasul de perete care te ajuta sa uiti de telefon!

Un dezvoltator rus, pe numele sau Anton Zriashchev, anunta ca a atins pragul planificat pentru campania demarata pe platforma de crowdfunding Indiegogo, in vederea finalizarii proiectului Glance Clock, un ceas de perete inteligent care indica nu doar ora exacta, ci o sumedenie de lucruri.

Cel mai important e ca va ajuta sa va pastrati mainile si mintea departe de telefonul mobil, ceea ce reprezinta o adevarat performanta in zilele noastre. Campania a trecut cu succes pragul planificat si a atins o valoare de 415.000 de dolari. Inventia lui Zriashchev arata ca un ceas rotund clasic, doar ca pe langa cadranul cu acele indicatoare, acesta beneficiaza si de un afisaj digital, care indica notificari si evenimente importante, presetate.

Gadgetul minune prezinta mementouri cu privire la conditiile de trafic, conditiile meteo, intalnirile planificate, cat timp mai ai la dispozitie pana vine taxiul, cand e gata cafeaua, cati pasi ai facut, precum si alte date importante – de exemplu ziua mamei sau ziua tatalui. Nu in ultimul rand, preia apelurile telefonice si te anunta cine te-a cautat. Glance Clock este compatibil cu sistemele iOS si Android de pe dispozitivul mobil al utilizatorului, iar primele livrari sunt estimate sa fie realizate undeva la inceputul lunii februarie a anului viitor. Pretul unui asemenea ceas este de circa 200 de dolari.

author avatar
Mihai Koblenko
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger