AcasăNewsCea mai noua moda: familia cu trei parinti

Cea mai noua moda: familia cu trei parinti

Englezul Adam Lyons, in varsta de 36 de ani, are o relatie frumoasa cu… doua femei. Londonezul imparte acelasi pat cu Brooke Shedd si Jane Shalakhova, care ii va darui in curand un copil. Al treilea din “familie”…

Englezul zice că nici el nu e şucărit dacă iubitele sale se mai joacă între ele

Cei trei isi cresc impreuna copiii facuti de Brooke si Adam si, in curand, ”familia” numeroasa va mai avea un membru, un baietel pe care il va naste Jane. Barbatul, considerat de unii drept cel mai norocos din lume, spune ca parteneriatul in forma aceasta ii face viata mai usoara. Barbatul nu s-a fericit nici sa ofere detalii fierbinti din cuplul sau. „Impartin acelasi pat si ne simtim foarte bine impreuna”, a mai spus Adam. Gelozia nu face parte sub nicio forma din relatia lor. Acestea fiind spuse, va anuntam ca la noi, in Romanica, familia cu trei parinti nu mai e de mult un secret. Romanul George Chirila (43 de ani) este casatorit dupa cum declara el, in fata lui Dumnezeu, cu doua surori: Nicoleta Moldoveanu (prima sotie, 41 de ani) si Mariana (a doua sotie, 42 de ani). Acestia traiesc intr-o localitate din Iasi, intr-o casa cu 14 camere, complet izolata pe un camp, si au impreuna 15 copii.

Despre cum isi impart barbatul, cele doua femei dezvaluie ca fiecare are camera sa, iar George doarme separat. Din cand in cand, acesta alege sa o viziteze pe una sau pe cealalta. Nicoleta si Mariana nu sunt geloase si nu-si poarta niciun sentiment de invidie. “Iubirea nu are limite”, spun acestea.

author avatar
Catalin Dumitrescu
1.122 afisari

1 COMENTARIU

  1. Da, astfel de familie, înseamnă mai multă pace, dispariția unor resentimente în dragoste, și ce este cel mai important pentru România, procesul de procreare reînviat, creșterea natalității și o societate, admirabilă. Dă Doamne bine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger