Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Cea mai noua moda: familia cu trei parinti

Cea mai noua moda: familia cu trei parinti

Autor:

Englezul Adam Lyons, in varsta de 36 de ani, are o relatie frumoasa cu… doua femei. Londonezul imparte acelasi pat cu Brooke Shedd si Jane Shalakhova, care ii va darui in curand un copil. Al treilea din “familie”…

 

trei parinţi. 2jpg 720x480 Cea mai noua moda: familia cu trei parinti

Englezul zice că nici el nu e şucărit dacă iubitele sale se mai „joacă” între ele

Cei trei isi cresc impreuna copiii facuti de Brooke si Adam si, in curand, ”familia” numeroasa va mai avea un membru, un baietel pe care il va naste Jane. Barbatul, considerat de unii drept cel mai norocos din lume, spune ca parteneriatul in forma aceasta ii face viata mai usoara. Barbatul nu s-a fericit nici sa ofere detalii fierbinti din cuplul sau. cele doua mame 582x500 Cea mai noua moda: familia cu trei parinti trei parinţi 2 536x500 Cea mai noua moda: familia cu trei parinti trei parinţi 498x500 Cea mai noua moda: familia cu trei parinti„Impartin acelasi pat si ne simtim foarte bine impreuna”, a mai spus Adam. Gelozia nu face parte sub nicio forma din relatia lor. Acestea fiind spuse, va anuntam ca la noi, in Romanica, familia cu trei parinti nu mai e de mult un secret. Romanul George Chirila (43 de ani) este casatorit dupa cum declara el, in fata lui Dumnezeu, cu doua surori: Nicoleta Moldoveanu (prima sotie, 41 de ani) si Mariana (a doua sotie, 42 de ani). Acestia traiesc intr-o localitate din Iasi, intr-o casa cu 14 camere, complet izolata pe un camp, si au impreuna 15 copii.

George Chirila 720x432 Cea mai noua moda: familia cu trei parintiDespre cum isi impart barbatul, cele doua femei dezvaluie ca fiecare are camera sa, iar George doarme separat. Din cand in cand, acesta alege sa o viziteze pe una sau pe cealalta. Nicoleta si Mariana nu sunt geloase si nu-si poarta niciun sentiment de invidie. “Iubirea nu are limite”, spun acestea.


1 Comentariu la Cea mai noua moda: familia cu trei parinti

  1. Stelian Platon

    Da, astfel de familie, înseamnă mai multă pace, dispariția unor resentimente în dragoste, și ce este cel mai important pentru România, procesul de procreare reînviat, creșterea natalității și o societate, admirabilă. Dă Doamne bine!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!