AcasăNewsCea mai grasa femeie din Romania vrea sa se sinucida

Cea mai grasa femeie din Romania vrea sa se sinucida

(foto: evz.ro)

O tanara de 25 de ani, care cantareste 225 de kilograme, spune ca nu mai poate trai din cauza greutatii sale si chiar se gandeste serios la varianta suicidului.

(foto: evz.ro)

Mariana Luiza Buica este din Dolj si cantareste nu mai putin de 225 de kilograme la 25 de ani. Potrivit evz.ro, tanara este disperata pentru ca in ciuda dietelor si tratamentelor pe care le-a urmat, nu poate scapa de niciun kilogram. Fata are probleme cu genunchii, coloana si cu respiratia, cauzate de greutatea pe care o are.

„Medicii spun ca m-am obisnuit eu sa mananc si ca stomacul este prea mare si acum singura varianta este sa fac o operatie de micsorare de stomac. De la varsta de 14 ani umblu prin spitale, intre investigatii, diete si tratamente. A trebuit sa-mi intrerup toate studiile. Imi doresc si eu o familie, o viata normala. Sunt disperata”, spune Mariana, potrivit sursei citate.

In plus, tanara spune ca manaca foarte putin pe zi si nu intelege de ce nu scade in greutate. Liliana provine si dintr-o familie saraca, in care tatal sau este nevazator si locuieste cu mama, fratele, sora si bunica ei intr-o casa modesta din judetul Dolj, venitul lor nu depasind 1.200 de lei pe luna.

author avatar
Andra Nesu
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger