AcasăNewsCe va face Gigi Becali dupa transferarea la penitenciarul Rahova

Ce va face Gigi Becali dupa transferarea la penitenciarul Rahova

Gigi Becali a fost transferat luni noaptea la penitenciarul de maxima siguranta Rahova.

Acolo, afaceristul va sta trei saptamani de carantina, timp in care specialistii il vor evalua pe Gigi Becali din punct de vedere medical si psihologic. In aceasta perioada i se va individualiza modul de executare al pedepsei. El va avea dreptul la vizite si pachete de alimente si va putea vorbi la telefon cu familia lui.

Cel mai probabil, George Becali va face inchisoare in regim semi-deschis. Va putea iesi la munca atat in interiorul inchisorii, cat si in afara ei, insa de fiecare data va fi insotit de un gardian.

Dupa  trei saptamani la Rahova, el va fi transferat la pentinenciarul Jilava, pentru ca pedeapsa primita este sub cinci ani.

La Jilava i se pregateste deja o camera de detinere. Nu este vorba de una speciala, ci de una obisnuita. Insa, pentru ca este patronul echipei de fotbal Steaua, gardienii isi iau masuri de precautie, pentru a nu exista eventuale manifestari de antipatie la adresa sa, potrivit yahoonews.ro.

Probabil, Becali va fi inchis alaturi de omul de afaceri Marius Locic, unul dintre cei condamnati de curand intr-un dosar de coruptie,  si unul dintre sponsorii de la Steaua Bucuresti.

Desi are de executat trei ani de inchisoare, afaceristul are posibilitatea sa fie eliberat conditionat dupa doar 1 an si jumatate, depinde de modul in care se va comporta si, mai ales, de recompensele pe care le va primi.

author avatar
Andra Nesu
837 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger