AcasăNewsCe tribut ii da Gigi Becali liderului PNL

Ce tribut ii da Gigi Becali liderului PNL

Gigi Becali pune la bataie toata zestrea PNG-CD pentru statutul de membru PNL

Mustrat pentru declaratiile sale, Gigi Becali vrea acum sa-si spele pacatele in fata conducerii liberale. Pentru ca faptele lui sa fie prescrise, parlamentarul incearca sa-l ”mituiasca” pe Crin Antonescu.

Gigi Becali pune la bataie toata zestrea PNG-CD pentru statutul de membru PNL

Pune la bataie sediul de un milion de euro, adeziunea membrilor PNG-CG si cei 1.000 de consilieri locali pe care ii are formatiunea lui. La schimb, Becali vrea carnetul de partid si, daca se poate, permisiunea sa mai calce stramb din cand in cand. O afacere profitabila pentru PNL, sustine deputatul.

”De ce sa pierzi un procent de 2%, pe care PNG-ul il are dintotdeauna? De ce sa pierzi 1.000 de consilieri locali, care aduc niste voturi? De ce sa pierzi un sediu care valoreaza cam un milion de euro si pe care il poti cumpara la o suma foarte mica, probabil cateva zeci de mii de euro”, a spus Becali,  mentionand ca oferta sa este valabila doar in cazul in care PNL fuzioneaza cu PNG. Bonus, deputatul a promis ca va avea si o discutie cu Crin Antonescu despre ”regulile si canoanele PNL-ului”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
517 afisari

1 COMENTARIU

  1. JIJI , LAS-O DREAQ DE POLITICA CA ESTI PRAF….
    STAI TRANQUILA , NU TE MAI AMBALA TU….URSULE , MIHAI VITEAZU ,RAZBOINICU’ DE NEON
    :)))
    MARE IDIOT…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger