AcasăNewsCe trenuri sunt anulate, marti -3 februarie, si unde sunt restrictii pe...

Ce trenuri sunt anulate, marti -3 februarie, si unde sunt restrictii pe calea ferata, din cauza vremii!

Chiar daca problemele nu mai sunt la fel de mari ca zilele trecute, zapada continua sa ingreuneze si marti circulatia pe calea ferata. Reprezentantii CFR au anuntat ca sunt patru linii de cale ferata cu restrictii de circulatie din cauza omatului, dar si cateva zeci de trenuri anulate.

Conform celor mai recente informatii oferite de catre oficialii Cailor Ferate si publicate pe site-ul Ministerului Transporturilor, referitoare la circulatia trenurilor de calatori, pe liniile Caciulati-Urziceni, Medgidia-Tulcea, Ploiesti Sud- Urziceni – Slobozia, Urziceni-Faurei, marti la pranz se circula restrictionat, din cauza sulurilor de zapada.

Totodata, din cauza vremii nefavorabile, la aceasta ora exista peste 60 de trenuri anulate, care ar fi facut legatura intre mai multe judete din tara, si care ar fi urmat sa plece catre si dinspre Capitala. LISTA COMPLETA A trenurilor anulate,, marti, 3 februarie, este disponibila AICI.

In cazul in care va pregatiti sa plecati intr-o calatorie si ca ganditi sa folositi trenurile, va este recomandat sa verificati din timp daca garniturile catre destinatia dorita circula in cursul acestei zile. In acest sens, aveti la dispozitie numere de telefon de la statiile CFR din tara. VEZI aici LISTA.

Sursa foto: studentie.ro

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger