Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce spune Toba despre Despescu si Gavris

Ce spune Toba despre Despescu si Gavris

Autor:

De la Curtea Suprema, unde a fost audiat, vineri, ca martor intr-unul din dosarele afaceristului Sebastian Ghita, fostul numar 1 in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si, ulterior, in cadrul Ministerului de Interne a raspuns intrebarilor presei cu privire la scandalul momentului, iscat dupa acuzatiile ce de agresiune sexuala ce planeaza in dreptul unui politist de la Rutiera.

 

toba1 300x270 Ce spune Toba despre Despescu si Gavris

Petre Toba

“In momentul de fata, cred ca nici Despescu si nici Gavris nu au vina vizavi de ceea ce s-a intamplat”, e de parere Petre Toba, in ceea ce ii priveste pe seful Politiei Romane si, respectiv, al Serviciului Omoruri, pe care ministrul de Interne i-ar vedea plecati din actualele functii, urmare a scandalului iscat de cazul agentului Stan.

Totodata, fostul sef al IGPR a explicat, printe altele, ca “toate sesizarile cu privire posibilele fapte penale comise de catre politisti imediat se sesizeaza Parchetul, Parchet care initiaza o cercetare penala. Pe perioada cercetarii in dosarul penal, procedura disciplinara se suspenda. Asa era procedura atunci. Acum nu cred ca s-a schimbat”.


2 comentarii to Ce spune Toba despre Despescu si Gavris

  1. SOCRATE

    UNII PLATESC CU FUNCTIA ALTI CU VIATA IAR PE UNII II DOARE IN KUR………….RO TARA AFRICANA DIN LUMEA ATREIA.
    CARE SUNT ACUM RASPUNDERILE unitati DOI SI UN SFERT unitate de kkt ,dezvoltata in cadru M.A.I. dupa 1990 de catre fostii SECURISTII STALINISTI, BOLSEVICI ce batjocoresc institutia M.A.I si astazi VIS-A-VIS de anomaliile petrecute in sistemul MAI. CUM AU SUPRAVEGHEAT ei LA NORMALITATEa in MAI….??? Ori normalitatea lor este una ce nu priveste decat interesul MAFIOTILOR CARE AU CAPTURAT RO si nu pe cel public sau national …..SUNT niste SCARBE ORDINARE….PRECUM TOTI FOSTI SI ACTUALI SEFII ordinari AI ACESTEI UNITATI de neispraviti,……

  2. Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul

    PETRE 5 IISUS 5, MARIA 5; PETRE 15 Dumnezeu 15; PE.T.RE. PERE, T-Tișbitul. Perele Lui Iisus, Perele lui Tișbitul; Tobă 7/4 Hristos 7, Ilie 4, TOBĂ 4 ILIE 4; T.O.B.Ă. TB-Tișbitul, OĂ-Oameni. Oamenii după Tișbitul.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!