AcasăNewsCe spune R. Arafat dupa ce s-a ales cu o plangere penala...

Ce spune R. Arafat dupa ce s-a ales cu o plangere penala in cazul „Colectiv”

Nu doar fostul sef al Guvernului a reactionat, urmare a pomenirii numelui sau in recentul demers oficializat de doi dintre parintii unor tineri care au pierit in iadul de la „Colectiv”, si si actualul numar 1 in cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, din cadrul Ministerului de Interne.

Daca Ponta a ales sa precizeze, printre altele, ca, prin demisia sa, de acum un an, in noiembrie, si-a „asumat raspunderea politica” si ca „restul lucrurilor le va decide justitia”, Arafat a replicat, prin intermediul Facebook-ului, faptul ca oricine are dreptul sa faca un astfel de pas, la fel cum si persoana reclamata are dreptul sa se apere de acuzatiile ce i se aduc.

„Ne aflam intr-o tara democratica in care oricine poate depune o plangere penala, iar reclamatul are dreptul sa-si sustina nevinovatia. Proba vinovatiei apartine reclamantului si organelor de ancheta. Sunt convins ca pana maine voi fi judecat si condamnat din partea unor reprezentanti ai presei si a unor „activisti” de pe facebook insa vreau sa-i reamintesc pe toti ca este vorba doar despre o plangere penala la acest moment!”, suna punctul de vedere exprimat de Arafat, pe reteaua de socializare, la cateva ore de cand Eugen Iancu si Jean Chelba au mers la Parchetul General pentru a depune o plangere la adresa sa, a fostului ministru Banicioiu, dar nu numai. (DETALII AICI)

Va amintim faptul ca au fost 64 de pierderi de vieti omenesti, in urma dramei din „Colectiv”, din 30 octombrie anul trecut, dar si ca peste 120 de oameni aflati in clubul mistuit de foc si fum au avut nevoie de ingrijiri medicale.

sursa foto: Facebook/Raed Arafat

author avatar
Cristina Stefan
322 afisari

2 COMENTARII

  1. Cu tot regretul si compasiunea pentru victimile de la colectiv dar a face din asta o rafuiala politica este absolut absurd.Ati schimbat un guvern care mergea bine,ati demonstrat ,tunat si fulgerat pe toate strazile in loc sa meditati si sa acceptati situatia existenta ca fiind un accident nefericit ,nedorit si destul de dureros pentru toti.Acum parintii si cei scapati din infern ce vreti sa mai schimbati?Nu va dati seama ca deveniti ridicoli prin atitudinea voastra demarind alte procese in ajun de alegeri?

    • Manipulare curata, e foarte grav ca aceti parinti a laa pacaliti de uni politicieni sa mai iasa in fata cu aberatii. Ce fac pateaza memoria acelor copii si rusinos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger