Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce spune ministrul Justitiei despre scrisoarea de la Comisia “Sufrageria”

Ce spune ministrul Justitiei despre scrisoarea de la Comisia “Sufrageria”

Autor:

Scrisoarea adresata de catre reprezentantii Comisiei parlamentare care verifica aspecte ce tin de prezidentialele de acum 8 ani, cunoscuta in spatiul public drept Comisia “Sufrageria”, a ajuns la destinatie.

 

ministru just 350x200 Ce spune ministrul Justitiei despre scrisoarea de la Comisia SufrageriaAdica la sediul institutiei conduse de catre Tudorel Toader. De altfel, ministrul insusi a confirmat acest aspect, marti, la sosirea la Consiliul Superior al Magistraturii.

Toader a explicat si ce se va intampla cu demersul formulat dinspre Comisia condusa de catre Oana Florea. “Da, a ajuns scrisoarea la Ministerul Justitiei. Da, ceva vom face cu scrisoare respectiva, dupa ce o analizam“, a anuntat Toader cu referire la documentul prin care din directia forului parlamentar se aminteste faptul ca, desi a fost invitata de patru ori la Parlament, actuala sefa a DNA-ului nu a venit nici macar o data in fata Comisiei. Totodata, se mentioneaza decizia CCR in cazul de fata si i se cere ministrului sa dispuna masurile pe care le considera necesare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!