Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce spune ministrul Justitiei despre protestele magistratilor

Ce spune ministrul Justitiei despre protestele magistratilor

Autor:

Pe fondul recentelor manifestari tacute ale procurorilor si judecatorilor – ce au avut loc in Capital,  pe treptele Curtii de Apel Bucuresti, dar si in alte orase din tara, precum Constanta, Galati sau Cluj – fata de modificarile ce se doresc a fi ajuse legilor Justitiei, ministrul de resort a invocat anumite restrictii impuse de calitatea de magistrat.

 

ministru 2 350x175 Ce spune ministrul Justitiei despre protestele magistratilor“In calitate de cetateni, magistratii isi pot exercita toate drepturile pe care legea le confera. In calitate de magistrati, au restrictiile si interdictiile si incompatibilitatile pe care le prevedere Constitutia, pe de o parte, pe care le prevad legile speciale, pe de alta parte. (…) Prin urmare, in calitate de cetateni, la modul organizat sau spontan, pot protesta, in calitate de magistrati trebuie sa respecte legea – legea fundamentala, legile speciale”, a declarat, marti dimineata, ministrul Justitiei.

Oficialul guvernamental s-a ferit sa spuna, insa, daca acestia ar fi incalcat legea in cauza, iesind in strada. “Dupa ce ma voi documenta, voi exprima probabil un punct de vedere mai documentat”, a fost raspunsul dat de Toader unei intrebari in acest sens.


1 Comentariu la Ce spune ministrul Justitiei despre protestele magistratilor

  1. FILOZOFUL

    TUDORELE NENE , EXPRIMAREA PUBLICA A UNUI PROFESIONIT, MESERIAS ADEVARAT, ESTE MULT MAI IMPORTANTA PENTRU CUNOASTEREA PUBLICA A PROBLEMATICII F.F. INTERESANTA PT VIATA PUBLICA SI EXISTENTA SOCIETATII UMANE DECAT A UNUI POLITRUC MANCATOR DE KKT….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!