AcasăNewsCe spune Ludovic Orban despre sesizarea depusa la Parchet vizandu-i pe Dancila...

Ce spune Ludovic Orban despre sesizarea depusa la Parchet vizandu-i pe Dancila si Dragnea

Informatia care a iscat foarte multe reactii in spatiul public in cursul dupa-amiezii de joi tine de sesizarea pe care Ludovic Orban a depus-o la Parchetul General.

Daca in prima faza se vehicula ca ar fi vorba despre o plangere penala pe numele premierului, pentru inalta tradare, liderul PNL insusi a iesit in fata presei si a dat detalii despre demersul sau.

A inceput prin a spune ca a depus „o sesizare la PICCJ privind anumite fapte savarsite de Viorica Dancila, dar si de presedintele PSD, Liviu Dragnea, legat de pregatirea, adoptoptarea, aducerea la cunostinta opiniei publice si de tot ce s-a intamplat ulterior cu memorandumul” privitor la intentia de a reloca Ambasada Romaniei in Israel.

Apoi, Ludovic Orban a tinut sa lamureasca faptul ca pasul nu implica formatiunea pe care o conduce, in speta PNL-ul. „Aceasta sesizare este depusa de mine, Ludovic Orban, in calitate de catatean al Romaniei, si ca am facut acest demers pentru ca l-am considerat o obligatie morala. (…) nu au putut sa stau pasiv si sa ma fac ca nu vad cum Romania este facuta praf de un clan de pigmei obisnuiti sa se joace cu lopatica in nisip pe malul Lacului Belina „, a adaugat politicianul, joi, aflat la Iasi, la organizatia locala a PNL.

Referitor la aspectele asupra carora considera ca procurorii ar trebui sa se aplece, Orban a detaliat urmatoarele: „de exemplu difuzarea de informatii cu caracter secret, nepublice, care nu sunt destinate publicitatii, de exemplu uzurparea de functii, de exemplu refuzul de informare al presedintelui sau ascunderea de informatii catre presedinte (…) este si o referire la inalta tradare”.

122 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cine este generalul(si din ce armata face parte oare) care i-a dat comanda chelnerului ludoviciu ca sa depuna icrele de manciuria la sfantul augustin,sfant care a pasat comanda la seful diicot,caruia augustin i-a prelungit mandatul asa din senin din iarba verde.Ce coi-incidente stranii dar usor de citit si pentru semianalfa-beti turta.Acest razboi nu ne apartine insa ne va apartine in mod sigur nota de plata al lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger