AcasăNewsCe spune Dragnea dupa aparitia inregistrarilor cu Tutuianu

Ce spune Dragnea dupa aparitia inregistrarilor cu Tutuianu

Vorbind pentru prima oara dupa rezultatele referendumului si mai ales dupa ce in presa au aparut inregistrari atribuite vicepresedintelui PSD Tutuianu, in care se fac referiri in termeni transanti atat la partid, cat si la unul dintre ministrii din Cabinetul Dancila, in speta cel al Economiei, Danut Andrusca, Liviu Dragnea a ales sa nu faca prea multe comentarii.

Intrebat daca impartaseste parerea exprimata de catre Adrian Tutuianu despre Danut Andrusca, Dragnea a raspuns scurt: „cum sa impartasesc un asemenea limbaj?”.  Desi i-au mai fost adresate intrebari pe acest subiect, liderul PSD s-a rezumat sa spuna ca discutiile vor avea loc in partid. „Chiar nu vreau sa fac aceasta analiza, nu sunt analist nici politic, nici lingvistic (…) daca dupa Comitetul Executiv National nu s-a inteles ca baza partidului (…) cere tuturor membrilor din conducerea nationala si conducerile judetene sa se ocupe de ce a promis acest partid in camp elect insemana ca fac o mare greseala”, a conchis Dragnea, miercuri, aflat la Parlament.

Aceasta prima reactie a presedintelui social-democrat vine dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare in care liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, este auzit spunand, intre altele, cu referire la Andrusca, „cel mai idiot ministru, care este ministru al Economiei”, „acest ministru este atat de prost incat nu poate asculta mai mult de 5 minute cand vorbeste cineva cu el”, iar la PSD ca „ne-am comportat ca un partid de maimute”. Nici Executivul in ansablu n-a scapat, pesedistul invocand „calitatea Guvernului, o tragedie”.

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger