Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce spune deputatul Radulescu dupa ce a ramas fara masina de lux

Ce spune deputatul Radulescu dupa ce a ramas fara masina de lux

Autor:

Catalin Radulescu, cunoscut unora drept “deputatul mitraliera”, urmare a declaratiilor controversate pe care le-a facut, s-a trezit ca a ramas fara masina.

 

Catalin Radulescu1 350x175 Ce spune deputatul Radulescu dupa ce a ramas fara masina de luxO masina de lux, despre care spune ca ar fi avut, in portbagaj, o multime de documente.

“Ghinion, cum spune cineva (…) era cat pe ce sa-mi fure si semnaturile pe legile Justitiei (…) de-asta ii si rog pe hotii profesionisti care mi-au luat masina sa-mi aduca masina, ca legile sunt la mine (…) nu banuiesc pe nimeni”, a declarat deputatul, joi, la Parlament.

Radulescu a mai mentionat ca a descoperit disparitia masinii miercuri dimineata, pe cand se pregatea sa ajunga la Parlament. Si ca, in momentul in care a realizat ca autoturismul fusese furat, a anuntat politia.


1 Comentariu la Ce spune deputatul Radulescu dupa ce a ramas fara masina de lux

  1. AMERICANUL

    Despre aceasta aratare biologica HIDOASA se poate spune ca ESTE un GUNOI UMAN, O SCURSURA UMANA DE ULTIMA SPETA, ESTE O NULITATE UMANA NEVERTEBRATA. Trebuie folosit pentru experimentari biologice ca sa fie salvati cativa COBAI


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!