AcasăNewsCe spune Andreea Cosma, dupa decizia ICCJ privindu-i pe tatal si fratele...

Ce spune Andreea Cosma, dupa decizia ICCJ privindu-i pe tatal si fratele sau

La scurta vreme dupa ce Curtea Suprema a decis rejudecarea de la zero a dosarului in care erau acuzati tatal si fratele sau, deputata Andreea Cosma a facut o prima declaratie pe aceasta tema.

„Sunt foarte emotionata. (…) Pot sa spun decat ca Dumnezeu a facut dreptate si salut judecatorii de la Inalta Curte ca au luat in considerare toate aceste lucruri pe care noi am avut curajul sa le dezvaluim (…) din acest moment cetatenii Romaniei au incredere din nou in justitia din Romania”, a transmis, intre altele, Andreea Cosma, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Va amintim ca luni se astepta ca Instanta Suprema sa pronunte decizia definitiva in dosarul in care, pe fond, fostul sef al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, primise opt ani de inchisoare, iar fiul sau, Vlad Cosma, cel care a pus in ultimele saptamani la dispozitia mai multor televiziuni inregistrari vizand cativa procurori de la DNA Ploiesti, o pedeapsa de cinci ani.

sursa foto: Facebook/Andreea Cosma

470 afisari

2 COMENTARII

  1. Crearea perpetua a unor LEGI, proceduri judiciare cu continut confuz, echivoc, faciliteaza emiterea de speculatii in favoarea infractorilor sau faptuitorilor ticalosi. (“Persoana care ajuta un hot la savarsirea de infractiuni, se numeste COMPLICE si este pedepsit pentru asta. Daca o alta persoana ajuta acelasi hot dupa ce a savarsit fapta, la ascunderea adevarului se numeste AVOCAT si este platit pentru asta » ceea ce constituie o mare aberatie sau CIUDATENIE JUDICIARA ). Populatia Romaniei in stadiul in care se afla dupa 28 de ani de la evenimentele din 1989 ARE NEVOIE MARE DE DREPTATE “ca necesitate sociala obiectiva” si nu de justitie ca sistem de drept ce functioneaza ca o platforma de aranjamente ale intereselor clasei politice alcatuita din politruci , semidocti si impostori. Indicatorii de baza ce caracterizeaza eficienta sau randamentul sistemului judiciar romanesc, celeritatea solutionarii dosarelor, numarul cazurilor cu amanari si schimbari de solutii precum si procentajul rechizitoriilor finalizate cu condamnari, reliefeaza din nefericire pentru democratia romaneasca post-decembrista si justitiabili O STARE DE FAPT CATASTROFALA ce ilustreaza realizarea unor cheltuieli judiciare enorme din banul public fara nici o justificare. Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat. E NECESARA O REVOLUTIE ADEVARATA DIN CARE INTERESUL GENERAL SA IESE INVINGATOR NU AL MAFIEI SAU AL TRADATORILOR DE TARA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger