Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce spun avocatii clubului – primele declaratii dupa incendiu

Ce spun avocatii clubului – primele declaratii dupa incendiu

Autor:

Doi aparatori legali ai conducerii localului afectat de incendiul violent care a pornit undeva dupa ora 3 si 30 de minute au facut unele precizari, undeva inainte de ora 8, in privinta documentatiei detinute de catre reprezentantii clubului.

 

avo 350x186 Ce spun avocatii clubului   primele declaratii dupa incendiu“Din fericire, acest club a respectat toate obligatiile legale in ceea ce priveste caile de acces si de evacuare, astfel incat pana la momentul la care au sosit pompierii, clientii erau evacuati din incinta clubul – au fost respectate planul de evacuare (…)”, a subliniat avocatul, care a adaugat ca pana la momentul respectiv administratorii nu dadusera declaratii in fata oamenilor legii. Totodata, acesta a mentonat ca anul trecut a fost facuta o redeschidere a clubului si ca nu au fost facute lucrari in incinta clubului in ultimele zile, cum s-a speculat.

”Nu exista suspiciuni in ceea ce priveste lipsa vreunui document (…) o societate si un club la nivelul acestui club detinea intr-adevar toate documentele necesare”, a lamurit acesta.

La randul sau, o doamna avocat – prezenta la randul sau in zona- a negat zvonul ca localul ar fi fost amendat in urma cu doar o zi, raspunzand ca ”nu exista asa ceva, nu a fost”. “Toate lucrarile sunt intocmite conform prevederilor legale, conform normativelor cerute de pompieri in proportie de 100%. Sunt documente in acest sens care pot dovedi”, a daugat aceasta.

sursa foto: captura Digi24


1 Comentariu la Ce spun avocatii clubului – primele declaratii dupa incendiu

  1. carmen

    Vrei sa castigi bani cu un subiect de film? Oferta noua de facut bani! Incepe acum si castiga bani! Noi vrem sa ajungem la Hollywood! Ne vezi peste tot, pentru ca suntem unici! Senzational! Bani cu film la Hollywood! Ne dezvoltam mereu! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film! Proiect B: un succes absolut! O sansa senzationala: Proiect B! Un film senzational se va produce la Hollywood! Solicita acum detalii la adresa de email cami21_2005@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!