Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce se mai aude cu lupta contra tantarilor, in Capitala

Ce se mai aude cu lupta contra tantarilor, in Capitala

Autor:

Una dintre marile suparari de pe capul locuitorilor Capitalei in aceasta vara – si chiar si acum, ca e septembrie – a fost tantarimea care a invadat orasul.

 

primar 1 Ce se mai aude cu lupta contra tantarilor, in CapitalaSubiectul luptei contra tantarilor a fost adus in discutie chiar de primarul Firea, in sedinta de joi a Consiliului General al Bucurestilor, care a anuntat cate tratamente s-au folosit impotriva acestor insecte si cate se intentioneaza sa se mai aplice. “In ceea ce priveste un fenomen care a fost foarte neplacut in aceasta vara, si ma refer la invazia tantarilor, in mod normal, intr-un an, Primaria Capitalei prin societatea care nu este municipala (…) aplica 9 tratamente. Anul acesta s-au aprobat initial 12 tratamente. Avand in vedere ca a plouat foarte mult si tratamentele nu au fost in totalitate eficiente va propun aprobarii (…) un proiect de act normativ pe care sper sa-l dezbateti si aprobati un proiect prin care sa extindem numarul de tratamente de la 12 la 14”, a anuntat Firea, inainte de a sublinia ca la nevoie acestea ar putea fi suplimentate.

“Inca e cald afara (…) pe mine m-au mai mancat si aseara, si alaltaseara, si pe copii (…) primim tot soiul de reclamatii in continuare”, a admis edilul.


2 comentarii to Ce se mai aude cu lupta contra tantarilor, in Capitala

  1. un mizantrop

    Chiar, cucoana, pana vin banii de restaurarea casei, o buna “gospodara” (ca daca zic “gospodina” ma iei cu corectitudinea politica, feminismul, alea de gen…) nu mai matura, nu mai da cu insecticid?! Ca o tot dai pe Dragnea cu RADET, centura capitalei si metrou, de parca de-aia nu ne luam noi biciclete, sau pentru ca e ridicol sa mergi cu bicicleta intr-un oras haotic, in care nu esti in suguranta nici in tanc?!

  2. Anonymous

    Tantarii sunt bine mersii numai vita si florile bucurestenilor sunt arse de solutia folosita. Demisia Firea pentru mizeria din oras, pentru distrugerea caselor din anumite zone protejate, pentru ;isa de reactie la inlocuirea pamantului cu nisp de catre cei de la compania de apa.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!