AcasăNewsCe se intampla cand tastezi ''ZERG RUSH" pe Google- VIDEO

Ce se intampla cand tastezi ”ZERG RUSH” pe Google- VIDEO

Tastezi „Zerg Rush” pe Google si constati, in cateva secunde, ca rezultatele cautarii dispar succesiv, iar pagina ramane… aproape goala, cu exceptia unor litere „o” colorate care topaie. Nu va speriati, insa! Totul e un joc propus utilizatorilor popularului motor de cautare.

Imediat ce tastati ”Zerg Rush”, literele ”o” care cad din partea de sus a paginii „devoreaza” rezultatele cautarii si fac sa dispara, rand pe rand, toate cuvintele. Jocul ascuns propus de Google utilizatorilor sai e inspirat din cunoscutul joc de strategie StarCraft, joc de strategie lansat in urma cu 14 ani, dar inca foarte popular.

Odata jocul inceput, prin cateva clik-uri literele ”o” distruse. Reusitele sunt contabilizate in partea dreapta sus a ecranului. Tot acolo exista si optiunea „clear”, pentru cei care nu vor sa se joace. Cu un singur click pe optiunea „clear”, pagina revine la normal si rezultatele cautarii dupa sintagma „Zerg Rush” sunt listate dupa tiparul obisnuit.

Daca alegeti, insa, sa va distrati cu ideea celor de la Google, la final veti avea tasta pe ecran mesajul „GG” (good game-n.r). Asadar, daca aveti nevoie de o pauza de la lucrul la computer, tot ce trebuie sa faceti este sa tastati „Zerg Rush” in bara de cautare si sa va bucurati de surpriza de la Google!

[youtube]-0KGREXDzrw[/youtube]

2.526 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger