Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce scrie, negru pe alb, in raportul Comisiei de ancheta pe alegeri

Ce scrie, negru pe alb, in raportul Comisiei de ancheta pe alegeri

Autor:

Dupa cum se stie deja, Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 – ai carei membri s-au reunit miercuri – a redactat un raport partial.

 

comisie Ce scrie, negru pe alb, in raportul Comisiei de ancheta pe alegeriDin care se desprind mai multe concluzii, printre care:

  1. Comisia a constatat actiuni concrete ale institutiei prezidentiale reprezentate de Traian Basescu si ale guvernului condus de Emil Boc pentru favorizarea fraudarii alegerilor in avantajul candidatului Traian Basescu.
  2. Aceste actiuni ale celor doua institutii au fost perfect sincronizate dovedind astfel ca faceau parte dintr-un plan amplu si bine pus la punct, actiunile fiind premeditate.
  3. In realizarea planului privind fraudarea alegerilor prezidentiale, reprezentantii celor doua institutii au actionat in forta, cu rea credinta, in total dispret fata de lege.”

Totodata, se mentioneaza urmatorul aspect: “concluzionam ca amploarea actiunilor a fost de natura de a schimba rezultatul alegerilor”.

2 Ce scrie, negru pe alb, in raportul Comisiei de ancheta pe alegeri    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!