Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce scrie in raportul Inspectiei Judiciare dupa controlul la Parchetul General

Ce scrie in raportul Inspectiei Judiciare dupa controlul la Parchetul General

Autor:

Reprezentantii Inspectiei Judiciare au facut public, joi, continutul raportului intocmit dupa controlul facut in septembrie la Parchetul de pe langa Inalta Curte.

 

17264246 1120199814769541 1665261576605957070 n parchet 350x233 Ce scrie in raportul Inspectiei Judiciare dupa controlul la Parchetul GeneralA fost vorba despre o verificare privind “eficienta manageriala si modul de indeplinire a atributiilor ce decurg din legi si regulamente la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie”.

Raportul cu concluziile verificarilor din perioada 4-29 septembrie anul curent a fost postat pe site-ul Inspectiei Judiciare. Are 236 de pagini si contine concluzii precum:  “a fost evidentiat faptul ca procurorul general, prim-adjunctul si adjunctul sunt perceputi ca o echipa, cu o viziune si directie de actiune unitara”, ca “Respectarea independentei procurorilor, in sensul definit de art. 64 si art. 67 din Legea 304/2004, a fost evidentiata ca fiind o constanta in activitatea manageriala”, dar si ca “in vederea stabilirii coordonatelor dupa care se desfasoara comunicarea si cooperarea interinstitutionala au fost purtate discutii cu conducatorii institutiilor a caror activitate este legata direct de activitatea Ministerului Public”, iar “modul in care echipa manageriala a inteles sa coopereze si sa comunice, in mod unanim, a fost apreciat ca fiind unul corect, eficient si situat in limitele competentelor legale”.

Cititi in intregime continutul raportului AICI.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!