Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce s-a decis joi pe tema Comisiei privind SPP

Ce s-a decis joi pe tema Comisiei privind SPP

Autor:

Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au luat, joi, o decizie in privinta infiintarii Comisiei parlamentare de ancheta privind SPP-ul, mai exact pentru “verificarea activitatii” actualului director al Serviciului, Lucian Pahontu, si “a modului in care este posibil ca acesta sa fi implicat institutia in activitati care exced cadrului legal de functionare”.

 

parlament 350x180 Ce s a decis joi pe tema Comisiei privind SPPConcret, in sedinta Birourilor Permanente reunite ale Senatului si Camerei s-a decis ca martea viitoare, de la ora 14, sa aiba loc o sedinta de plen reunit, in cadrul careia sa se dea un vot pe marginea hotararii de infiintare a unui astfel de for, a carui componenta – de 15 parlamentari -urmeaza sa fie stabilita.

Opozitia si-a anuntat deja nemultumirea fata de aparitia unei noi comisii. “Sa infiintezi o comisie speciala de ancheta pe o chestiune care este in atributia Comisiei de Aparare eu cred ca nu este cazul si noi credem ca este din nou o aberatie”, a reactionat deputatul Beni Oni Ardelean, de la PNL.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!