Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce s-a decis in sedinta PSD in privinta mitingului. Anuntul lui Dragnea

Ce s-a decis in sedinta PSD in privinta mitingului. Anuntul lui Dragnea

Autor:

Pe langa faptul ca s-au analizat masurile indeplinite, din randul celor prevazute in programul de guvernare, in cadrul sedintei conducerii PSD, de la Herculane, s-a adus in discutie si eventualitatea organizarii unui miting.

 

dragnea11 350x187 Ce s a decis in sedinta PSD in privinta mitingului. Anuntul lui DragneaCum se tot vorbise, in ultimele zile, despre posibilitatea organizarii unui miting – fie de sustinere a lui Dragnea, fie a Guvernului, vineri, la Baile Herculane, in cadrul Comitetului Executiv al PSD-ului, la care a participat si premierul Tudose, s-a luat o hotarare. Si anume ca fiecare filiala PSD sa aiba libertatea de a organiza astfel de demersuri. “Am decis ca orice organizatie PSD din tara sa poata sa organizeze manifestari publice, oricand, stabilind data locul si motivul pentru care vor sa faca aceasta manifestatie. Coordonandu-se sau nu intre judete”, a anuntat Liviu Dragnea, la finele sedintei conducerii partidului.

Intrebat fiind daca va fi organizat, pana la urma, un miting masiv in Capitala, seful PSD a dat urmatorul raspuns: “nu stim, una nu exclude pe alta”.


1 Comentariu la Ce s-a decis in sedinta PSD in privinta mitingului. Anuntul lui Dragnea

  1. EMIGRANTUL

    RO dupa 27 de ani de ANARHIE (zisa tranzitie ori democratie orginala sau damboviteana) a revenit in evul mediu .Dupa „Rezolutia TICALOSIEI” adoptata pe data de 17.11.2017 de catre PSD la Herculane ,ACEASTA GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA (dovedita cu probe si argumente) impreuna cu alta organizatie criminala ALDE trebuie scoase in afara legii iar infractorii de crima organizata din aceste structuri pedepsiti conform legilor in vigoare.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!