AcasăNewsCe s-a anuntat dinspre Metrorex, dupa noul incident de la metrou

Ce s-a anuntat dinspre Metrorex, dupa noul incident de la metrou

Noua situatie aparuta la metroul bucurestean a pus pe jar oamenii legii si opinia publica deopotriva.

„Pentru situatii de urgenta va recomandam sa fie apelat numarul national de urgenta 112”, mai transmit oficialii Metrorex

Pe langa apelul exprimat de catre purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei – la calm si la umanitate, reprezentantii companiei responsabile cu asigurarea transportului in comun din subteran au transmis la randul lor recomandari calatorilor.

Si anume, „pentru evitarea unor evenimente neplacute, Metrorex in colaborare cu Politia Metrou recomanda tuturor calatorilor pastrarea distantei fata de marginea peronului, marcata cu o linie de siguranta. In acest sens se transmit anunturi mai dese prin instalatiile de sonorizare din statiile de metrou”.
In acelasi timp, pasagerii sunt informati ca mecanicii trenurilor „au fost reinstruiti pentru acordarea de atentie suplimentara la intrarea la peroanele statiilor si luarea tuturor masurilor pentru franarea din timp a trenurilor in caz de urgenta”.

Comunicatul Metrorex vine pe fondul incidentului reclamant vineri dimineata de o femeie de 42 de ani, care s-a adresat politiei sustinand ca ar fi fost amenintata de o alta persoana. Intre timp, s-a lansat un apel menit sa duca la identificarea presupusei agresoare. O suspecta in cazul de fata a fost identificata in zona metroului din Pipera.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger