Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce s-a aflat despre sanatatea lui H. Clinton, dupa incidentul de la New York

Ce s-a aflat despre sanatatea lui H. Clinton, dupa incidentul de la New York

Autor:

Probleme pentru candidatul Partidului Democrat la scrutinul pentru sefia Statelor Unite. Din pacate, nu este vorba despre un incident minor, specific unei campanii electorale in plina desfasurare, ci despre un aspect ce tine de sanatatea fostului senator, in varsta de 68 de ani.

 

12662579 1071050289618166 3671513253281337451 n hil Ce s a aflat despre sanatatea lui H. Clinton, dupa incidentul de la New YorkCare, conform celor mai recente informatii, nu ar fi cazut victima caldurii excesive, cum se vehiculase intr-o prima faza, ci ar suferi de pneumonie, aspect care a dus la amanarea unor evenimente electorale programate pentru luni si marti, in California, dupa cum anunta CNN. Avand nevoie, lesne de inteles, sa se odihneasca si sa nu iasa din cuvantul medicilor, pentru a se pune cat mai repede pe picioare, aspiranta la prima functie in SUA a luat aceasta decizie, in plina campanie.

hil 1 350x253 Ce s a aflat despre sanatatea lui H. Clinton, dupa incidentul de la New Yorkhi3 350x257 Ce s a aflat despre sanatatea lui H. Clinton, dupa incidentul de la New YorkTotul a iesit la iveala in urma cu mai putin de o zi, chiar in timp ce se desfasura ceremonia de marcare a 15 ani de la atentatele de la World Trade Center, la care asista si Clinton, la asa-numitul Ground Zero, din New York.

Mai exact, dupa ce – in ciuda eforturilor facute de staff-ul sau de a o proteja cat mai mult de obiectivul aparatelor foto si video- s-a vazut ca Hillary Clinton a fost la un pas sa cada, dupa ce a parut ca genunchii ii cedeaza pur si simplu. Sprijinita intr-o prima faza de o femeie, apoi si de reprezentanti din cadrul echipei care se ocupa cu paza sa, Clinton a fost ajutata sa urce intr-o dubita neagra, cu care a plecat de la locul comemorarii victimelor tragediei de la 11 septembrie 2001. Toate aceste aspecte s-au raspandit cu viteza vantului in SUA, dar si in lumea intreaga, dupa ce pe Internet au aparut imagini care surprind momentul ingrijorator prin care a trecut Hillary Clinton, care s-a vazut nevoita sa se retraga intempestiv de la evenimentul comemorativ.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-01-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!