AcasăNewsCe program are POSTA in perioada Pastelui: cand sunt inchise oficiile postale!

Ce program are POSTA in perioada Pastelui: cand sunt inchise oficiile postale!

Aveti de trimis sau de primit un colet, o scrisoare sau o felicitare si va intrebati care este programul oficiilor postale, in perioada Sarbatorilor de Pasti? Va spunem noi!

Mai precis, daca duminica acestea erau oricum inchise, ca si in restul anului, la fel se va intampla si pe 12 aprilie. Totodata, aflati ca si luni, 13 aprilie, adica a doua zi de Pasti, atat oficiile postale din Capitala, cat si cele din restul oraselor tarii, precum si cele din mediul rural, vor avea lacatul pe usa.

Reprezentantii Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), care au anuntat programul de lucru din perioada sarbatorilor pascale, precizeaza ca acesta respecta prevederile Codului Muncii, confom caruia atat prima, cat si cea de-a doua zi de Pasti sunt zile nelucratoare, fiind declarate sarbatori legale.

Drept consecinta, e posibil sa apara intarzieri in livrarea corespondentei. „Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in zilele de 10 si 11 aprilie 2015 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”, precizeaza reprezentantii CNPR, intr-un comunicat.

322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger