Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce program are Posta de 1 mai!

Ce program are Posta de 1 mai!

Autor:

In cazul in care va intrebati ce program au oficiile postale, vineri, in prima zi a lunii mai, pentru ca aveti in plan sa trimiteti o scrisoare, de exemplu, sau sa va platiti facturile in aceasta zi, va oferim noi raspunsul!

 

posta Ce program are Posta de 1 mai!Asadar, cum 1 mai este zi de sarbatoare legala, asemeni primei si celei de-a doua zi de Pasti, de exemplu, ca urmare declarata nelucratoare, oficiile postale din Bucuresti, asemeni celor de al nivelul intregii tari, drept urmate atat din mediul urban, cat si din cel rural, vor ramane inchise.

Situatia se mentine, insa, doar vineri, pentru ca sambata Posta lucreaza dupa un program normal, drept urmare oficiile postale vor fi deschise celor care au nevoie sa apeleze la serviciile companiei.

Un aspect important de mentionat, de asemenea, este acela ca, potrivit anuntului facut de catre reprezentantii Companiei Nationale Posta Romana, “ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in ziua de 30 aprilie 2015 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-08-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!