AcasăNewsCe povestesc martorii despre cele intamplate in clubul inghitit de flacari

Ce povestesc martorii despre cele intamplate in clubul inghitit de flacari

Trei tinere care s-au aflat in incinta clubului, la ora 3 si jumatate, sambata dimineata, la momentul la care a fost semnalat incendiul din Bamboo au povestit prin ce au trecut.

Cladirea a fost facuta scrum

In primul rand trebuie spus ca incendiul s-a extins pe o suprafata foarte mare si a fost insotit de o cantitate insemnata de fum.  Dar si ca au fost zeci de persoane care au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind duse la spital. Totodata, e de mentionat faptul ca autoritatile nu au exclus total ipoteza ca in incinta ar fi putut ramane persoane care nu au putut iesi la timp, in acest sens facandu-se cercetari.

Trei fete au povestit ce au vazut cu ochii lor in momentele de dupa declansarea flacarilor. ”Nu are cum sa ia de la o tigara sau ceva. A bufnit totul deodata. (…) Toata lumea a iesit afara. (…) Noi eram la intrare, am avut noroc (…) S-a spus ca de pe scena a pornit totul”, a povestit una dintre martore, care a adaugat ca de fumat s-a fumat ”decat afara, pe terasa”.

O alta tanara a sustinut, insa, cu totul altceva. ”S-a fumat in club, desi ospatarii veneau (…) le spuneau sa stinga tigarile, se fuma «palmat» (…) am iesit in curte, am stat blocati vreo doua ore pana ne-au salvat”, a povestit fata, in fata reporterilor aflati, la primele ore ale zilei, in apropierea clubului distrus de foc.

De asemenea, o a treia tanara, Letitia, a rememorat, din fata Spitalului Floreasca, unde fusese in grija medicilor, pana catre orele pranzului, prin ce a trecut. ”Ne-am ajut unul pe altul, cineva a reusit sa sara gardul (…) si ne ridicam unii pe altii”, a rememorat fata. ”Am venit aici aproape lesinata (…) am dormit, am fost la perfuzii”, a adaugat tanara, care a tinut sa mentioneze ca au ”fost tratati foarte bine” de cadrele medicale, si ca au fost vizitati de ministrii Internelor si, respectiv, ai Sanatatii.

Va amintim ca au fost peste 40 de oameni care au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa producerea incendiului, dar si ca intregul caz este anchetat de politisti si procurori, care au deschis un dosar penal. In acest sens, atat angajatii, cat si clientii localului urmeaza sa stea de vorba cu oamenii legii, in vederea creionarii tabloului intregii situatii. De asemenea, atat viceprimarul sectorului 2, cat si reprezentantii ISU au facut mentiuni cu privire la situatia autorizatiilor in cazul clubului aflat pe strada Tuzla, din Bucuresti.

foto: ISU Bucuresti

193 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dar ce,la Colectiv nu erau si drogati? hai sa fim seriosi,dar tot ca acolo focul s-a propagat prea repede,prea ca si cum a fost pregatit din timp,noroc ca iesirile,mai multe decat prevedea legea psi,nu erau blocate,intentionat sau nu,altfel tot guvernul ponta este de vina,ca asta nou deabia a fost instalat.Mafia statala,vazand ca pierde terenul de sub picioare,va mai incerca sa produca evenimente in urma carora sa vina din nou guvernul mieau.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger