AcasăNewsCe nume noi s-ar putea regasi in Cabinetul Dancila

Ce nume noi s-ar putea regasi in Cabinetul Dancila

In conditiile in care se stie ca vor fi schimbari in viitorul Executiv, fata de precedentul Guvern, pana ca social-democratii sa faca publice numele ministrilor care vor face parte din noul Cabinet, cel condus de Viorica Dancila, in spatiul public sunt vehiculate, pe surse, mai multe variante.

In primul rand, odata ce ministrul Tineretului si Sportului a anuntat in aceasta dimineata ca se retrage, social-democratii trebuie sa gaseasca o varianta de sef la MTS. Un nume vehiculat, mai nou, pentru aceasta functie este cel al tinerei aflate in postura de secretar al Camerei Deputatilor, Ioana Bran. Totodata, in carti pentru preluarea sefiei MTS ar fi si campioana Gabriela Szabo, care a mai ocupat fotoliul de ministru al Sporturilor.

Totodata, la Transporturi ar putea fi propus Lucian Sovan, in timp ce la Fonduri Europene sunt vehiculate, pe surse, numele Rovanei Plumb si al lui Eugen Teodorovici. La Turism, apare, deocamdata doar la bursa zvonurilor, numele lui Bogdan Trif.

La Ministerul Culturii, favorit pare sa fie actorul George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Capitala. In timp ce la Educatie se vehiculeaza, mai nou, numele lui Valentin Popa, rectorul Universitatii din Suceava, pe langa cel al Ecaterinei Andronescu.

194 afisari

2 COMENTARII

  1. va rog lati-o pe Rovana cu fondurile europene, cred ca singurul capabil sa indeplineasca aceasta functie este Eugen Teodorovici. in perioada cand a mai fost ministrul fondurilor europene si-a indeplinit cu bine misiunea.

  2. Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii clentelare, neortodoxe decat cele de competenta, integritate si moralitate) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este deslanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii semidocti au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup MAFIOT sau individuale nelegitime ori imorale. Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANIE + MARLANIE + AVARISM va fi inlocuita cu POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE + VOLUNTARIAT + PREVIZIUNE IN INTERES NATIONAL si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie, dusmanie, rautate decat exista in prezent si va avea mult mai multa credibilitate, dar si oameni cu demnitate si de caracter.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger