AcasăNewsCe nume au ales Ducesa Kate si Printul William pentru cel de-al...

Ce nume au ales Ducesa Kate si Printul William pentru cel de-al treilea copil

Instantaneu cu micutul parasind maternitatea, in bratele mamei sale, in aceeasi zi in care a venit pe lume. Intre timp, fusese vizitat deja de fratii mai mari, George si Charlotte

Patru zile au avut de asteptat cei dornici sa afle ce nume au ales parintii, Ducii de Cambridge, pentru cel mai mic dintre cei trei copii ai lor.

Instantaneu cu Louis, in bratele mamei sale, parasind maternitatea in aceeasi zi in care micul print a venit pe lume. Intre timp, fusese vizitat deja de fratii mai mari, George (4 ani) si Charlotte (2 ani)

Baietelul nascut in zi de mare sarbatoare, de Sfantul Gheorghe, va fi strigat Louis, adica dupa primul din cele trei prenume pe care le-au ales mama si tatal sau. „Ducele si Ducesa de Cambridgde sunt incantati sa anunte ca l-au numit pe fiul lor Louis Arthur Charles”, s-a anuntat dinspre Palatul Kensington, via Twitter.

Cu siguranta, bunicul micutului, Printul Charles, este incantat sa afle ca micul print de Cambridge, al doilea baiat al fiului sau cel mare, William, ii poarta numele.

sursa foto: twitter.com/kensingtonroyal

author avatar
Cristina Stefan
589 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger