AcasăNewsCe nu intelege premierul Tudose cand vine vorba de "statul paralel"

Ce nu intelege premierul Tudose cand vine vorba de „statul paralel”

Pana sa se afle soarta motiunii de cenzura initiate de liberali, si dupa ce a urcat in doua randuri la tribuna salii in care s-a dezbatut si, ulterior, supus votului demersul Opozitiei, seful Guvernului a raspuns catorva intrebari din partea presei.

Liderul PSD si seful Guvernului, inaintea CEx-ului de la Baile Herculane

Una dintre ele a vizat notiunea invocata in rezolutia adoptata recent, la Herculane, in cadrul Comitetului Executiv la care au luat parte atat seful Guvernului, cat si o serie de lideri PSD. Concret, intrebat daca s-a lamurit, din punctul de vedere al premierului, ce inseamna „stat paralel”, Tudose a dat un raspuns neateptat pentru multi. „Nu inteleg conceptul, sincer, imi vad de (…) Guvern, avem un stat de care trebuie sa ne ocupam, cu niste romani care (!) trebuie sa le facem viata mai buna”, a replicat Tudose, de la Parlament.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari

1 COMENTARIU

  1. Statul Paralel a luat nastere In Romania odata cu instaurarea regimului Basescu.
    Nu dupa mult timp Statul Paralel si-a dat arama pe fata si a inceput atacurile impotriva institutiilor statului, inclusiv impotriva popularului presedinte. Arma preferata a Statului Paralel: Suspendarea.
    Asa ca ghiciti cine face parte din Statul Paralel: parlamentari, oameni politici, dar si posturi de televiziune si retele de telefonie mobila, toate conduse si dirijate din strainatate (Uniunea Europeana, SUA, Rusia, tarile arabe etc.).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger