Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce mai conteaza 52 de ani diferenta?

Ce mai conteaza 52 de ani diferenta?

Autor:

Legendarul Mick Jagger a fost vazut pe strazile Parisului in tandreturi cu producatoarea Noor Alfallah. Foarte bine, dar solistul Rolling Stones are 74 de ani iar Noor doar 22.

 

gagica lui mick Ce mai conteaza 52 de ani diferenta?

Noor Alfallah, inca o cucerire a solistului Rolling Stones

Dupa ce s-a despartit de dansatoarea Melanie Hamrick (cu care are si o fiica) pare ca liderul de la Stones este pregatit (a cata oara?) sa-si intalneasca sufletul pereche. ”Mick are inca farmecul sau legendar, insa chiar si membrii trupei sale au fost surprinsi cand cineva atat de tanar si frumos ca Noor a venit la Paris ca sa il vada. Amandoi sunt singuri si pare ca se simt bine impreuna, asa ca mai bine lasati-i in pace. Mick nu arata ca ar lasa-o mai incet. Si in mod cert a avut un zambet pe fata si o sclipire in ochi”, a spus o sursa apropiata lui Jagger.

jagger Ce mai conteaza 52 de ani diferenta?

I can get Noor satisfaction, pare acum sa spuna sir Mick

Noor Alfallah s-a specializat in show-biz la UCLA School of Theatre, Film and Television. E drept, gurile rele ar spune ca o diferenta de 52 de ani ar fi cam mare, chiar si pentru Mick Jagger. Dar se vede treaba ca rock-ul este ca o fantana a tineretii pentru solistul britanic care are aerul ca a obtinut iar ”Satisfaction”. Potrivit tabloidelor britanice, sir Mick s-ar fi intalnit prima data cu frumoasa Noor intr-un apartament privat din suburbiile Parisului, in urma cu doua saptamani. De unde un sofer a condus-o apoi pe tanara inapoi la hotelul sau a doua zi. Ulterior, Noor a participat la concertul celor de The Rolling Stones de pe U Arena.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 27-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!