AcasăDezvaluiriAncheteCe lovitura a dat Victor Ponta STS-ului!

Ce lovitura a dat Victor Ponta STS-ului!

Victor Ponta isi ia masuri suplimentare de siguranta

Una dintre obsesiile lui Victor Ponta dupa ce a devenit premier s-a indeplinit in cele din urma. Astfel ca prima masura luata de Guvernul Ponta 2 a fost transformarea Directiei Generale de Informatii si Protectie in departament cu atributii sporite si trecerea sa in subordinea directa a premierului.

Victor Ponta isi ia masuri suplimentare de siguranta

Iar toata lumea a considerat ca la mijloc nu este decat o fita de demnitar care vrea si el musai sa aiba la propriul cherem un serviciu secret.

Gelu Oltean va raspunde si de telefoanele premierului

Numai ca, dupa cum sustin sursele noastre, este foarte posibil ca  Ponta sa nu-si fi satisfacut astfel doar un capriciu personal. Ci, de  fapt, sa-si rezolve o prioritate stringenta in batalia politica purtata intre cele doua Palate.

Securizarea comunicatiilor

Generalul Marcel Opris isi poate pierde privilegiul de a fi singurul care „securizeaza” convorbirile demnitarilor

La inceputul lunii aprilie a anului trecut, DGIPI lansa un program de intarire a capacitatii de securizare a informatiilor si riposta rapida in fata unor atacuri cibernetice. Iar cele peste cinci milioane de euro alocate acestui proiect proveneau in primul rand din fonduri europene. Numai ca, in acest mod, serviciul secret al Ministerului de Interne prelua o parte importanta din atributiile Directiei Generale pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, cele doua structuri calcandu-se pe bombeuri in ceea ce priveste coordonarea functionarii retelelor de comunicatii, transmisiunilor cifrate si a informatiilor secrete. Iar cum DGIPI a trecut in subordinea directa a premierului, „concurenta” sustine ca oamenii lui Gelu Oltean au si inceput deja sa se ocupe intens de securizarea comunicatiilor lui Victor Ponta. Care va scapa astfel de „filtrul” STS –ului condus de generalul Marcel Opris, cel care se ocupa pana acum ca „telefoanele” sefului Guvernului sa fie „sigure”. Cu rezultate atat de “eficiente”, incat acesta ajunsese sa vorbeasca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, de pe cartele preplatite si aparate imprumutate de la amici…

author avatar
Catalin Tache
2.187 afisari

3 COMENTARII

  1. Bravo domnule Ponta.Ca o recomandare petru viitor scapane de acest general de la STS iar in politie schimba toate conducerile de la Politiile Judetene si pune profesionisti.Nu avem nevoie de violatori,de santajisti,de escroci.de mafioti sau politruci.Avem nevoie numai si numai de politisti bine pregatiti si cu singe in instalatie.Spun asta pentru a rezista tentatiei acestei societati aproape bolnava.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger