AcasăNewsCe i-a fost dat sa auda unui jandarm aradean care a gasit...

Ce i-a fost dat sa auda unui jandarm aradean care a gasit un necunoscut rascolindu-i printre lucruri

Ar fi de ras, daca nu ar fi vorba despre o fapta reprobabila. Povestea vine de la Arad, unde un jandarm a avut surpriza sa auda o un raspuns cu totul neasteptat de la un tanar pe care l-a gasit in toiul noptii „vizitand” spatiul in care omul legii isi depozitase mai multe bunuri.

Concret, un tanar a ales sa forteze lacatul unui uscator de la etajul superior al unui bloc din Arad, cu gandul sa plece cu ce gasea mai de pret acolo. Fara sa aiba idee ca e vorba despre boxa unui jandarm aflat – culmea – de serviciu chiar in noaptea respectiva. Din cate anunta Jandarmeria Arad, sotia proprietarului locului l-a sunat pe barbat, in jurul orei 11 jumatate noaptea, alertandu-l ca usa parea a fi sparta. Jandarmul nu a stat pe ganduri si si-a anuntat la dispecerat intentia de a merge sa vada ce se intampla.

Odata ajuns acolo, jandarmul a gasit un tanar „care sorta de zor sculele de pescuit si alte lucruri aflate in incapere. Intrebat ce face inauntru, acesta a raspuns ca face curatenie, nestiind ca persona care l-a intrebat este chiar proprietarul spatiului”, din cate precizeaza aceeasi sursa. Suspectul a fost dus la politie, alegandu-se cu numele trecut pe actele de sesizare pentru infractiunea de tentativa de furt.

sursa foto: Facebook/Jandarmeria Arad

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger