AcasăNewsCe gradinite vor fi deschise pe perioada vacantei de vara, in sectorul...

Ce gradinite vor fi deschise pe perioada vacantei de vara, in sectorul 1

Cu doar cateva zile inainte sa inceapa vacanta de vara a prichindeilor de gradinita, parintii care inca sunt in cautare de solutii pentru ca nu au bunici sau alte rude ori o bona cu care sa isi lase copiii, Primaria condusa de social-democratul Dan Tudorache le vine in ajutor.

Mai exact, in sedinta de luni a Consiliului Local al sectorului 1 s-a decis ca nu mai putin de opt gradinite, una dintre ele avand doua sedii, sa ramana deschise in perioada 2 iulie-31 august.

Initiativa – limitata la un numar de 650 de copilasi – poarta si un nume – „Gradinita de vacanta”. Si include urmatoarele unitati de invatamant prescolar:

  • Gradinita nr. 44 – strada Barlogeni nr. 24 (75 de locuri);
  • Gradinita nr. 46 – strada Marmurei nr. 13-15 (75 de locuri), Gradinita nr. 116 – strada Mendeleev nr. 27 (75de locuri),
  • Gradinita nr. 206 – strada Witting nr. 14 (100 de locuri),
  • Gradinita nr. 206 – strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 156 (75 de locuri),
  • Gradinita nr. 248 – strada Arthur Virtejeanu nr. 15 (50 de locuri),
  • Gradinita nr.283 – strada Ficusului nr. 25 (50 de locuri),
  • Gradinita Steaua – strada Ion Inculet nr. 5-7 (50 de locuri)
  •  Gradinita nr.222 – strada Arad (100 de locuri).

Tot ce trebuie sa faca parintii este sa depuna o cerere de inscriere in acest program, pana pe 27 iunie, la unul din sediile gradinitelor listate mai sus.

„Primaria Sectorului 1 va finanta de la bugetul local contributia de hrana a fiecarui copil. Pe toata aceasta perioada, micutii vor lua parte la activitati specifice varstei lor si programei de gradinita. In timpul vacantei de vara prescolarii vor participa la activitati extra-curriculare si extrascolare diverse: muzica, pictura, teatru, cercuri de creatie, initiere in lucrul cu calculatorul, excursii tematice, tabere etc”, promit reprezentantii institutiei, intr-un comunicat remis redactiei.

author avatar
Cristina Stefan
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger