AcasăNewsCe drumuri sunt inchise din cauza viscolului si a zapezii si unde...

Ce drumuri sunt inchise din cauza viscolului si a zapezii si unde exista restrictii de circulatie!

Cum iarna nu se lasa dusa, iar viscolul si zapada au pus stapanire pe anumite judete din tara, circulatia pe drumurile nationale aferente acestora este afectata. Ca atare, traficul rutier este blocat, duminica dimineata, pe numite sectoare ale unor DN-uri. De asemenea, exista mai multe drumuri pe care au fost impuse restrictii de tonaj.

Ca urmare, inainte de a va urca la volan, pentru a ajunge in diferite colturi ale tarii, va este recomandat sa verificati daca drumurile nationale pe care ar urma sa circulati sunt deschise traficului rutier. Conform informatiilor oferite de catre Centrul Infotrafic al Poltiiei Romane, pe langa DN-urile pe care nu se circula, si a caror lista o regasiti mai jos, nici pe tronsonul Lehliu(kilometrul 65) – Fetesti(kilometrul 143) al autostrazii A2, insoa doar pe sensul Bucuresti – Constanta, nu se circula la aceasta ora. Traficul rutier este inchis temporar, din cauza cantitatilor mari de zapada sau a viscolului.

Vremea nefavorabila a dus la inchiderea traficului rutier, in ambele sensuri, pe D.N. 24C din judetul Botosani, intre localitatile Manoleasa si Radauti Prut, ca urmare a viscolul si a vizibilitatii reduse. De asemenea, nu se circula nici pe DN 29 Botosani – Saveni – Manoleasa (judetul Botosani); DN 29A Dorohoi – Radauti Prut (judetul Botosani); DN 3 Ostrov – Basarabi (judetul Constanta).

Totodata, au fost impuse restrictii privind masa totala maxima autorizata a autovehiculelor rutiere, pe DN 22 (in judetul Tulcea, pe sectoarele Jijila – Garvan si Vacareni – Isaccea se circula cu restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, iar in continuare, de la Baia (judetul Tulcea) la Ovidiu (judetul Constanta) se circula cu restrictie pentru autovehiculele de peste 3,5 tone); DN22 Cataloi – Baia, judetul Tulcea), peste 7,5 tone; DN 22D Ciucurova – Slava Rusa (judetul Tulcea), peste 7,5 tone; DN22E Garvan- I.C. Bratianu(judetul Tulcea), peste 7,5 tone; DN 22F Horia – Nalbant (judetul Tulcea), peste 7,5 tone; DN 23 Olaneasca (Braila) – Braila, peste 7,5 tone; DN 24D Varlezi – Cuca (judetul Galati), peste 3,5 tone; respectiv pe DN 7C intre kilometrii 57 si 104 (in zona localitatii argesene Arefu), peste 7,5 tone.

Va reamintim ca politistii de la rutiera va recomanda ca, odata ce plecati la drum, sa circulati cu prudenta, pastrand o distanta suficienta fata de autoturismele din fata, in asa fel incat, in cazul in care este necesar, sa puteti frana. De asemenea, conducatorilor auto li se recomanda sa foloseasca frana de mana.

Sursa foto: botosaneanul.ro

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger