AcasăNewsCe destin: sa mori in Salvare!

Ce destin: sa mori in Salvare!

Un grav accident de circulatie in Mehedinti: doi bolnavi care erau dusi de ambulanta la dializa au murit, un al treilea bolnav si soferul se afla in stare grava, dupa ce masina a lovit un parapet de ciment.

Ambulanta a fost gasita intr-un cap de pod din beton. Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti. Conditiile in care s-a produs accidentul sunt in curs de cercetare. „Am primit un apel la 112 pentru un accident. Doua ambulante au fost trimise la fata locului şi au fost gasiti doi decedati, un accidentat in stare grava şi unul in stare mai putin grava”, a declarat Dumbravita Florescu, reprezentant al Ambulantei Mehedinti.

Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed şi transporta pacienti la o clinica privata de dializa şi nefrologie, scrie Realitatea.net. Doi pacienti aflati pe bancheta din spate, un barbat şi o femeie din comuna Patulele, Maria Chiata Maria şi Dumitru Darna, au murit, iar pacienta aflata in dreapta şoferului, Leonora Hasan, din localitatea Burila Mica, a fost grav ranita. De asemenea, şoferul ambulantei, Petre Mitaru (51 de ani), a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin.

 

 

355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger