AcasăNewsCe considera Elena Udrea ca trebuie facut pentru a opri "fierberea" din...

Ce considera Elena Udrea ca trebuie facut pentru a opri „fierberea” din interiorul PDL

Democrat-liberala Elena Udrea considera ca „fierberea” din interiorul PDL-ului poate fi oprita prin organizarea unei Conventii Nationale. Deputatul PDL a sustinut ca in acest moment in partid nu ar exista un curent care sa ceara schimbarea liderului Vasile Blaga si ca democrat-liberalii vor sa vada ca sunt condusi de o echipa care sa traseze un drum pentru partid.

Udrea considera ca nu e momentul pentru lupte in interiorul PDL. „Exista o foarte mare asteptare legata de modul si de momentul in care PDL se va decide sa faca in mod real opozitie. (…) Nu cred ca este momentul pentru lupte interne, insa exista o foarte mare asteptare in interiorul partidului pentru Conventia care urmeaza sa se organizeze”, a declarat Elena Udrea, miercuri seara, intr-o emisiune la postul B1 TV.

Deputatul PDL sustine ca nu e vorba de un curent in partid care sa doreasca schimbarea lui Blaga si ca democrat-liberalii vor sa fie stabilite obiectivele pentru formatiunea politica, mai ales ca vin alegerile prezidentiale din 2014. „Nu exista deja un curent care sa spuna trebuie schimbat Vasile Blaga cu cineva anume. (…) Nu sunt neaparat cei care-si doresc o functie de conducere, ci sunt oameni carora le pasa de partid, care pun pe tapet problema deschiderii partidului, sa vada ca exista o dorinta de a trasa un drum pentru PDL, ca sunt condusi de o echipa care si-a fixat un obiectiv, vin alegerile din 2014”, a continuat democrat-liberala.

Udrea a spus ca nu si-a propus sa candideze la sefia partidului si ca Blaga ar putea ramane in fruntea formatiunii si dupa organizarea Conventiei Nationale, care e singura solutie pentru a opri „fierberea” din interiorul formatiunii politice. „Nu, nu candidez. Daca vrem sa oprim aceasta fierbere, care este fireasca, (…) la PDL exista dorinta de a se tine Conventia si de a avea posibilitatea sa opteze pentru o echipa, care poate sa fie tot echipa domnului Blaga, nimeni nu spune ca va fi alta. Sau a domnului Boc, cine-si doreste sa candideze”, a mai declarat Elena Udrea.

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger