AcasăNewsCe considera Dragnea ca il recomanda pe Simon pentru sefia Ministerului Economiei

Ce considera Dragnea ca il recomanda pe Simon pentru sefia Ministerului Economiei

Cum dupa demisia lui Adrian Tutuianu Ministerul Apararii ramasese fara sef „plin”, fiind condus interimar de catre vicepremierul Ciolacu, iar alegerea pentru fotoliul de la MApN a fost actualul ministru al Economiei, era nevoie, in mod firesc, sa se vina cu o varianta si pentru conducerea Ministerului Economiei.

Iar propunerea inaintata de conducerea PSD este deputatul social-democrat Gheorghe Simon. Iar in cadrul conferintei in care a fost facut anuntul ca Simon este preferat pentur sefia Ministerului Economiei, Liviu Dragnea a mentionat si cateva argumente pentru care s-a facut aceasta alegere. Si anume ca „este un om cu experienta foarte mare in economie, are o activitate veche in PSD, si asta conteaza, are o experienta in economia reala, lucrand in zona privata multi ani inainte”, dar si ca „are toate argumentele pentru a fi un ministru al Economiei bun”.

Gheorghe Simon este deputat PSD Maramures si vicepresedinte al filialei locale a PSD-ului, are 56 de ani, iar in trecut a fost membru al Consiliului Judetean Maramures.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger