Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce considera Dragnea ca il recomanda pe Simon pentru sefia Ministerului Economiei

Ce considera Dragnea ca il recomanda pe Simon pentru sefia Ministerului Economiei

Autor:

Cum dupa demisia lui Adrian Tutuianu Ministerul Apararii ramasese fara sef “plin”, fiind condus interimar de catre vicepremierul Ciolacu, iar alegerea pentru fotoliul de la MApN a fost actualul ministru al Economiei, era nevoie, in mod firesc, sa se vina cu o varianta si pentru conducerea Ministerului Economiei.

 

dragn Ce considera Dragnea ca il recomanda pe Simon pentru sefia Ministerului EconomieiIar propunerea inaintata de conducerea PSD este deputatul social-democrat Gheorghe Simon. Iar in cadrul conferintei in care a fost facut anuntul ca Simon este preferat pentur sefia Ministerului Economiei, Liviu Dragnea a mentionat si cateva argumente pentru care s-a facut aceasta alegere. Si anume ca “este un om cu experienta foarte mare in economie, are o activitate veche in PSD, si asta conteaza, are o experienta in economia reala, lucrand in zona privata multi ani inainte”, dar si ca “are toate argumentele pentru a fi un ministru al Economiei bun”.

Gheorghe Simon este deputat PSD Maramures si vicepresedinte al filialei locale a PSD-ului, are 56 de ani, iar in trecut a fost membru al Consiliului Judetean Maramures.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!