AcasăNewsCe au patit mai multi pelerini in drum spre casa, dupa ce...

Ce au patit mai multi pelerini in drum spre casa, dupa ce fusesera la Moastele Sf. Parascheva!

Un grup de bucuresteni care fusesera la Iasi, pentru a se inchina la racla cu Moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, au suferit un accident, pe drumul de intoarcere catre Capitala.

Este vorba de mai multe persoane aflate la bordul unui microbuz. Mijlocul de transport in comun s-a lovit de un tractor, sambata noapte. Accidentul a avut loc in localitatea vranceana Garoafa. Sapte oameni au fost raniti usor, iar o alta persoana a suferit leziuni mai grave, conform monitorulvn.ro. Dupa producerea coliziunii, la locul impactului au sosit mai multe echipaje ale Salvarii, iar medicii le-au acordat ajutor ranitilor.

Politia a deschis o ancheta pentru a stabili in ce conditii s-a produs accidentul. Primele informatii arata faptul ca soferul microbuzului ar fi condus prea aproape de tractor, motiv pentru care nu ar mai avut spatiu pentru a frana la timp, spre a evita coliziunea.

Zeci de mii de oameni din intreaga tara au trecut, in ultimele ore, pe la racla cu moastele Sfintei Parascheva, la Catedrala din Iasi, al carei hram este praznuit pe 14 octombrie, pentru a se inchina si ruga.

Sursa foto:maramuresmedia.ro

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger