Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce au decis sa faca jurnalistii ziarului american, dupa atacul de la redactie, soldat cu 5 morti

Ce au decis sa faca jurnalistii ziarului american, dupa atacul de la redactie, soldat cu 5 morti

Autor:

Doar ei stiu cum au reusit sa depaseasca – chiar si partial – socul teribil cauzat de pierderea a cinci oameni din echipa, ucisi de glontele trase din arma unui barbat care a deschis focul din senin asupra redactiei lor. Cert este ca, in dimineata ce a urmat atacului de joi, editia “Capital Gazette” era disponibila cititorilor.

 

prima Ce au decis sa faca jurnalistii ziarului american, dupa atacul de la redactie, soldat cu 5 morti

Asa arata prima pagina a editiei de vineri (sursa foto: captura twitter.com/capgaznews)

Loviti de o drama din randul celor pentru care cuvintele se dovedesc a fi de multe ori de negasit, jurnalistii publicatiei americane cu sediul intr-o cladire de patru etaje, din Annapolis, capitala statului Maryland, nu au vrut sa se lase doborati. Si au scos pe piata editia de vineri a ziarului, oglindind pe prima pagina chiar episodul sangeros din redactia lor, comemorandu-i pe cei “cinci membri ai familiei” Capital Gazette, cum sunt ei descrisi de catre colegi, pe pagina de Twitter a publicatiei: Gerald Fischman, Rob Hiaasen, John McNamara, Rebecca Smith si Wendi Winter.

Ulterior s-a aflat, din presa locala, ca patru dintre ei au murit la redactie, a cincea victima a atacului de la redactia americana gasindu-si sfarsitul la spital.

In tot acest timp, e important de mentionat ca un suspect in cazul de fata a ajuns pe mana politiei. Are 38 de ani si, din cate anunta media de peste Ocean, a dat navala peste cei aflati in redactie, inarmat cu o pusca, seara trecuta, dupa ora 21, ora Romaniei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!