AcasăNewsCe au decis sa faca jurnalistii ziarului american, dupa atacul de la...

Ce au decis sa faca jurnalistii ziarului american, dupa atacul de la redactie, soldat cu 5 morti

Asa arata prima pagina a editiei de vineri (sursa foto: captura twitter.com/capgaznews)

Doar ei stiu cum au reusit sa depaseasca – chiar si partial – socul teribil cauzat de pierderea a cinci oameni din echipa, ucisi de glontele trase din arma unui barbat care a deschis focul din senin asupra redactiei lor. Cert este ca, in dimineata ce a urmat atacului de joi, editia „Capital Gazette” era disponibila cititorilor.

Asa arata prima pagina a editiei de vineri (sursa foto: captura twitter.com/capgaznews)

Loviti de o drama din randul celor pentru care cuvintele se dovedesc a fi de multe ori de negasit, jurnalistii publicatiei americane cu sediul intr-o cladire de patru etaje, din Annapolis, capitala statului Maryland, nu au vrut sa se lase doborati. Si au scos pe piata editia de vineri a ziarului, oglindind pe prima pagina chiar episodul sangeros din redactia lor, comemorandu-i pe cei „cinci membri ai familiei” Capital Gazette, cum sunt ei descrisi de catre colegi, pe pagina de Twitter a publicatiei: Gerald Fischman, Rob Hiaasen, John McNamara, Rebecca Smith si Wendi Winter.

Ulterior s-a aflat, din presa locala, ca patru dintre ei au murit la redactie, a cincea victima a atacului de la redactia americana gasindu-si sfarsitul la spital.

In tot acest timp, e important de mentionat ca un suspect in cazul de fata a ajuns pe mana politiei. Are 38 de ani si, din cate anunta media de peste Ocean, a dat navala peste cei aflati in redactie, inarmat cu o pusca, seara trecuta, dupa ora 21, ora Romaniei.

[youtube]Lk8avI-qgNk[/youtube]

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger