AcasăNewsCe au anuntat procurorii in privinta lui Mircea Sandu, dupa prezenta sa...

Ce au anuntat procurorii in privinta lui Mircea Sandu, dupa prezenta sa la DNA

Mircea Sandu nu vrea sa-l mai lase pe Dodel sa dea gol pe Arena Nationala

La cateva ore dupa ce fostul numar 1 in cadrul Federatiei Romane de Fotbal venea, alaturi de aparatorul legal, la sediul DNA, procurorii anticoruptie au anuntat oficial suspiciunile ce planeaza in cazul lui Mircea Sandu.

(foto: napocanews.ro)

Precizarile vin, practic, la finele celor aproximativ trei sferturi de ora in care Sandu s-a aflat in incinta institutiei, timp in care a discutat cu anchetatorii. Din comunicatul DNA-ului rezulta ca si sotia fostului sef al FRF a intrat in vizorul anchetatorilor.

Concret, in timp ce Mircea Sandu este suspectat de luare de mita si spalare a banilor, Elisabeta Sandu e banuita de complicitate la luare de mita si spalare a banilor, din cate au anuntat reprezentantii DNA.

Iata exact ce mentioneaza procurorii:

„Din ordonantele intocmite de procurori au rezultat aspecte ce contureaza suspiciunea rezonabila potrivit careia:

La data de 02 octombrie 2009, suspectul Sandu Mircea, in calitate de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, cu intentie, a primit prin intermediul sotiei sale Sandu Elisabeta, cu titlul de mita, suma de 724.000 lei, de la reprezentantii unei societati de avocatura. Banii respectivi au fost primiti de suspect pentru ca Federatia Romana de Fotbal sa incheie cu societatea de avocatura doua contracte de asistenta juridica, aspect materializat prin semnarea celor doua documente la data de 20 octombrie 2009.

In perioada 22 septembrie 2008 – 02 octombrie 2009, suspectul Sandu Mircea a disimulat adevarata natura a provenientei sumei de bani incasata in conditiile de mai sus (in contul sotiei sale), creand, contrar realitatii, aparenta ca aceasta suma ar reprezenta daune platite de societatea de avocatura acesteia din urma, ca urmare a nerespectarii unor clauze contractuale”.

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger