AcasăNewsCe au anuntat procurorii dupa ce trupul fara viata al unui cetatean...

Ce au anuntat procurorii dupa ce trupul fara viata al unui cetatean strain a fost gasit pe o strada din Voluntari

La o zi de cand s-a facut descoperirea datatoare de fiori, procurorii au facut un anunt important in privinta cazului care a semanat groaza printre oamenii care locuiesc in zona in care s-a aflat masina in interiorul careia a fost gasit trupul fara viata al unui barbat trecut de prima tinerete.

Victima, un barbat de origine iraniana, avea 57 de ani. Deunazi, cadavrul sau a fost gasit intr-un autoturism oprit pe o strada din orasul ilfovean Voluntari.

Au fost alertati oamenii legii, si, din cate anunta vineri Ministerul Public, in cazul de fata s-a constituit un dosar, urmand ca procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov sa solutioneze cauza. In acest sens, pentru a face cercetarile necesare elucidarii misterului mortii iranianului, la fata locului au ajuns atat procurorul de caz, cat si politistii ilfoveni specializati in Investigatii Criminale. „Din primele cercetari a rezultat faptul ca decesul cetaţeanului iranian a survenit prin impuscare”, se precizeaza in comunicatul Parchetului de pe langa Inalta Curte, din care rezulta si faptul ca ancheta continua pana la lamurirea conditiilor in care a pierit barbatul.

Indicii utile oamenilor legii care se ocupa de investigatie ar putea veni si din partea medicilor legisti care fac autopsia trupului neinsufletit, dar si in urma prelevarii de probe din autoturismul in care a fost gasit cadavrul cetateanului strain.

Ramane, asadar, de vazut care dintre variantele vehiculate in jurul acestui caz- crima sau o posibila sinucidere- se confirma, pana la urma.

431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger