AcasăNewsCe ar fi vrut Turcu sa se stie din biletul de adio

Ce ar fi vrut Turcu sa se stie din biletul de adio

Dupa ce s-a aflat ca omul de afaceri ar fi incercat sa isi ia zilele, ajungand in stare grava la Terapie Intensiva, la Floreasca, avand nevoie de manevre de resuscitare, s-a vehiculat ca Vasile Turcu ar fi lasat si un bilet de adio, in care ar fi explicat ce anume l-ar fi determinat sa faca acest gest cu care si-a socat apropiatii si cunoscutii.

Mai nou, se speculeaza ca in respectivul bilet de adio, milionarul ar fi avut grija sa noteze si un mesaj care sa excluda orice alta ipoteza, in privinta cazului sau. Si anume, potrivit Romania TV, fostul actionar de la Dinamo i-ar fi sfatuit pe oamenii legii care aveau sa gaseasca biletul respectiv sa nu-si piarda timpul anchetand orice alta varianta, pentru ca el si-ar fi dorit sa isi incheie socotelile cu viata.

Totodata, vuieste gura targului ca, in continutul aceluiasi mesaj s-ar fi aflat si o fraza adresata apropiatilor, carora afacerisutl le-ar fi scris: „imi pare rau ca nu va mai pot sprijini cum o faceam candva”.

Din fericire, planul sau nu s-a concretizat, afaceristul fiind gasit la timp si dus la spital de o ambulanta, dupa ce s-a facut un apel disperat la 112, din incinta vilei in care locuieste familia lui Vasile Turcu.

In timpul in care medicii supravegheaza permanent starea omului de afaceri, politistii parcurg procedurile anchetei menite sa afle ce anume s-a intamplat in acest caz.

467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger