Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce ar fi putut cauza accidentul de la Lupeni. Anuntul ministrului

Ce ar fi putut cauza accidentul de la Lupeni. Anuntul ministrului

Autor:

Toma Petcu le-a multumit salvatorilor si a anuntat ca se va face o ancheta si la nivelul Ministerului Energiei, dupa drama din ziua precedenta. Mai mult, a promis ca se vor face investitii – si anume ca vor fi adusi in zona, in cel mult doua saptamani, 200 de stalpi de sustinere.

 

ministru1 1 Ce ar fi putut cauza accidentul de la Lupeni. Anuntul ministrului

foto: jurnalgiurgivean.ro

Aflat inca din ziua precedenta la Lupeni, la mina in interiorul careia s-a produs o surpare ce a luat o viata si a trimis doi mineri pe mana medicilor, ministrul Energiei a stat de vorba, vineri, cu ortacii care au reusit sa iasa teferi dupa caderea de teren, cu salvatorii care au facut eforturi considerabile, ore in sir, pentru a-i aduce la suprafata pe cei trei mineri dati disparuti dupa accidentul din subteran, dar si cu liderul sindical.

Toma Petcu a explicat ca, pe langa ancheta de care se ocupa procurorii, ITM-ul si politistii, se vor face verificari in cazul de fata si de la nivelul ministerului pe care il conduce. “Din ce am inteles, a fost un gol in tavan, care n-a putut fi apreciat si nu se stia ce se putea intampla. Se pare ca sistemul de sustinere la grinzi a rezistat. (…) La stalpi ar fi niste probleme, spun ei, si din aceasta cauza stalpii s-ar fi micsorat de la 2.10 la 1.80”, a sustinut oficialul guvernamental cu privire la posibilele cauze ale prabusirii plafonului galeriei.


1 Comentariu la Ce ar fi putut cauza accidentul de la Lupeni. Anuntul ministrului

  1. Contra

    Oare sunbd dintre cei care au mutilat studenti la mineriada?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!