AcasăNewsCe aplicatii mobile va ajuta in munca

Ce aplicatii mobile va ajuta in munca

Aplicatiile mobile si mesajele motivationale va ajuta in munca

Pentru a face fata solicitarilor, termenelor-limita si sarcinilor curente de la munca este necesara o riguroasa organizare si planificare a lucrului, iar ca instrumente ajutatoare pot fi utilizate aplicatiile mobile.

Oricare angajat isi doreste usurarea sarcinilor de munca si o gestionare eficienta a timpului de lucru. Specialistii ThePhoneGeeks a EuroGsm vin cu o serie de recomandari de aplicatii mobile prin care angajatii isi pot creste productivitatea la birou.

Aplicatiile mobile si mesajele motivationale va ajuta in munca

Liste  de sarcini si termene-limita

Aplicatia gratuita ColorNote vine in ajutorul celor care au nevoie de o lista de activitati si termene-limita pentru finalizarea acestora. Pentru fiecare sarcina sau termen poate fi setata o culoare, in functie de importanta, iar prin intermediul unui widget (instrument setat in bara listei – sarcini) se poate vedea cate lucruri mai sunt pe lista. O aplicatie similara este si Any.Do, care are in plus si o functie de recunoastere vocala, astfel ca utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa tasteze inregistrarile in agenda. Potrivit ThePhoneGeeks,  in cazul celor care lucreaza in echipa, aplicatia Wunderlist permite conectarea cu colegii de munca si impartirea sarcinilor prin intermediul acestui program.

Stocarea de date, documente fotografii

Pentru partajarea de fisiere de mari dimensiuni exista aplicatii precum Dropbox sau Orange Cloud, care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a stoca date, fotografii, videoclipuri, documente sau orice alt fisier din memoria telefonului intr-un cont online, la care au acces permanent. Mai mult, se pot face setari astfel incat Dropbox sa se sincronizeze automat de fiecare data cand este salvat ceva nou in telefon. Exista, de asemenea, si aplicatii care permit utilizarea telefonului mobil pentru a scana. Un exemplu in acest sens este aplicatia CamScanner, care scaneaza documentele prin intermediul camerei foto si le transforma apoi in fisiere PDF ce pot fi procesate online pe un cont privat.

Functionare eficienta

Toate aceste solutii mobile de organizare si usurare a muncii pot reduce performantele telefonului mobil, insa aplicatii precum Super Booster sau Speed Booster maresc viteza procesorului, elibereaza memoria RAM si seteaza telefonul pentru a avea cel mai inalt nivel de eficienta. De asemenea, aplicatia Clean Master (Cleaner) curata memoria cache a telefonului si sterge fisierele temporare, eliberand memoria RAM si spatiul de stocare si sporind astfel performanta telefonului mobil.

Motivare = productivitate

Deoarece uneori avem nevoie si de motivatie din exterior, aplicatia Simply The Best Motivation emana optimism si ne poate determina sa ne indeplinim sarcinile de la serviciu mai rapid si intr-un mod mai eficient. Motivatia nu trebuie sa vina neaparat din ascultarea unor mesaje motivationale, un simplu wallpaper pentru telefon, ca de exemplu cele oferite de aplicatia Motivational Wallpapers, putand sa ne ofere inspiratia de care avem nevoie pentru a lucra mai eficient.

Aplicatii pentru  joburi

Inainte de a incepe sa cautati un loc de munca, trebuie sa va puneti la punct CV-ul, iar aplicatia How To Write a CV va vine in ajutor cu sfaturi privind formatul corect de CV, precum si modul in care trebuie redactata o scrisoare de intentie. Pentru cei care nu sunt siguri ca se vor descurca la interviu, exista aplicatia Job Interview Q&A, prin care sunt simulate situatii reale din timpul unui interviu, pregatind candidatul pentru intrebarile ce ii pot fi adresate de catre potentialul angajator.

author avatar
Arpad Dobre
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger