AcasăNewsCe anunta meteorologii pentru Capitala, pana vineri seara

Ce anunta meteorologii pentru Capitala, pana vineri seara

Pe fondul emiterii unei atentionari COD GALBEN de precipitatii – anuntand, pentru diferite zone din tara, de la ploi, lapovita si pana la ninsori – specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au dat publicitatii si o prognoza special realizata pentru Bucuresti.

Astfel, locuitorii Capitalei pot afla, pe intervale orare, cum se anunta vremea in Capitala, de miercuri seara incepand, de la ora 20, si pana vineri la aceeasi ora.

Astfel, ANM transmite ca in prima parte a perioadei avute in vedere, adica de miercuri seara si pana joi, 24 ianuarie, la ora 8 dimineata, sunt asteptate ploi temporare, slabe cantitativ, si vant ce „se va intensifica treptat, astfel ca dimineata va atinge la rafala viteze, in general de 40…45 km/h, favorizand in unele cartiere formarea poleiului sau a ghetusului”. Minimele anuntate se vor situa intre 0 si 1 grad Celsius.

Incepand de joi de la ora 08 si pana vineri la aceeasi ora se anunta ploi, vant cu rafale de 50-55 kmh, dar si, indeosebi la periferia orasului, probabilitate ridicata de aparitie a poleiului sau a ghetusului. Vineri dimineata vantul se va mai domoli, fiind posibil sa apara in peisaj lapovita sau ninsoarea. Maxima anuntata de ANM se va situa in jurul a 1 grad Celsius, iar minima intre -2 si -1 grad.

In ceea ce priveste intervalul 25.01.2019 ora 08 – 25.01.2019 ora 20, sursa citata anunta ca vor mai fi precipitatii, temporar, insa ele nu vor fi insemnate cantitativ. „Cel mai probabil” acestea vor fi sub forma de lapovita si ploaie, „indeosebi dimineata, cand vor mai fi conditii de polei sau ghetus”. Vantul va fi prezent in peisaj, cu rafale de pana la 40…45 km/h. Se anunta o crestere usoara a temperaturilor, pana la catre 2 grade, vineri seara.

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger