Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ce a uitat sa ceara Piata Victoriei

Ce a uitat sa ceara Piata Victoriei

Autor:

Alt miting in fata Palatului Victoria. Seamana cu celelalte. Aceiasi actori care nu s-au plictisit de rolurile serbezi in care un regizor vetust i-a distribuit ca o condamnare la ridicol.

 

piata victoriei Ce a uitat sa ceara Piata Victoriei

Piata a uitat pana si de acordul intre subiect si predicat: „Rosia Montana si Colectiv ne-a invatat ca solidaritatea a fost mereu forta noastra principala”

Acum, in pas cu vremea, nu si cu vremurile, Piata vrea ca Guvernul sa plece acasa si sa-si ia mainile de pe DNA. Copiat de la Cotroceni si insusit ca tema pentru acasa. A uitat sa-i ceara acelasi lucru si lui Iohannis. A uitat sa-i ceara presedintelui sa mai schimbe placa discursurilor in care bate apa in piua. Cere, insa, incetarea numirilor politice din Sanatate. Bravooo! Pai, sa se faca numiri pe interese de gasca, ca pe vremea lui Ciolos! Mai cere demisia Guvernului si pentru ca a dat legi pentru infractori. Aoleu! Milioanele de romani cu salarii marite in urma noilor legi date sunt toti infractori? Piata a uitat sa ceara, insa, dreptul de a fi coerenta in exprimare. Nu este cea mai mare nenorocire, pentru ca Piata a uitat sa ceara, de la primarie, autorizatia de organizare a cenaclului politico-folcloric oricum lipsit de substanta. Piata, de asemenea, a uitat sa ceara presedintelui sa n-o mai foloseasca pe post de exemplu in sintagma „romanii mei”, caci cateva sute de oameni nu pot reprezenta majoritatea. Piata, aceeasi in continutul ei, a uitat sa ceara o Piata in Muntii Sureanu, unde sa se intalneasca, evident din intamplare, cu Iohannis la o poza. A uitat sa ceara butelii, concedii medicale, coarde vocale cu silicoane, intalniri de lucru cu Monica Macovei si Soros la o bere pe peluza din fata Guvernului, frigidere cu apa rece, corturi cu aer conditionat si dusuri, pentru ca tot o sa vina vara si, bineinteles, a uitat sa plece din Piata.


6 comentarii to Ce a uitat sa ceara Piata Victoriei

 1. Thomas

  Ne-a spus domnul Zneu, ca este un miting antipsd. E trist sa pierzi alegerile când ai în spate toate instituțiile de forță.

 2. Nicu Grama

  Piata Victoriei chiar este un spectacol cu personaje condamnate la ridicol. Foarte bine surprins, fara multe vorbe.

 3. Nelu Stiuca

  POLITICA Romaniei postcomunism, reprezentata in majoritatea cazurilor de impostori, borfasi, semidocti sau oportunisti precum si lipsa de CIVISM a poporului roman, a facilitat adincirea, fara margini a crizelor de COMPETENTA si MORALITATE instalate in procesul complex de administrare a destinelor natiunii, cu consecinte deosebit de grave in toate domeniile vietii.
  ERORILE si ABUZURILE comise de toate administratiile si guvernele postcomuniste isi pun amprenta in mod dezastruos asupra evolutiei poporului roman care de 27 de ani se afla intr-un proces continuu de prabusire abisala.
  In anul 2017, in Romania, economia, partidele politice şi presa sunt controlate de cei cu interese economice puternice. Situaţia existenta, (declinul national), se poate schimba doar printr-o “MIŞCARE DE REFORMARE POLITICĂ”. (Theodore Roosevelt rămâne memorabil în istoria mondiala pentru ca a reformat S.U.A. luptand cu succes împotriva oligarhilor si impostorilor din societatea politica a vremii). Numai consolidand instituţiile statului de drept si limitând puterea economică si politica a oligarhilor si impostorilor este posibilă schimbarea istoriei neamului in interesul progresului general. Doar, DIMINUAREA SARACIEI, ELIMINAREA ANARHIEI SI LIMITAREA PUTERII OLIGARHILOR va face posibila, garantarea diferenţei de opinie şi va asigura “capacitate adevărului de a combate greşeala si minciuna” precum si eliminarea riscului de activare a oricarui tip de dictatura.
  Printre ELEMENTELE ESENTIALE pe care “românii progresisti” PATRIOTI trebuie să le promoveze, ca factori de reusita, pentru asigurarea conditiilor firesti impuse de teza fundamentala a succesului social si anume “capacitatea adevărului de a combate greşeala si minciuna” in vederea asigurarii la nivel national a unei schimbari pozitive garantate, se pot evidentia:
  1. – Statuarea unui “sistem judiciar fidel statului de drept, care să protejeze orice persoană de încercările statului de a elimina diferenţele de opinie si sa sanctioneze fara echivoc delictele politice”;
  2. – Normalizarea “vietii religioase prin purificare si recurgere la exigentele randuielilor crestin-ortodoxe a celor ce slujesc, imparatiei lui Dumnezeu, in numele poporului roman”.
  3. – Infiintarea de “partide politice democratice puternice, independente de oligarhii financiari şi dedicate asigurării bunăstării românilor obişnuiţi, majoritari si consolidarii clasei de mijloc”;
  4. – Asigurarea “unei pieţe libere, protejată de concentrare economică pronunţată, prin existenţa unor legi antitrust şi a unor reglementări raţionale care sa impuna un sistem fiscal etic progresist”.
  5. – Promovarea unei prese “independente nu doar fata de stat, ci şi fata de interesele economice a celor care folosesc presa pentru a manipula discursul si opiniile publice”.
  Fără realizarea si pretuirea valorilor sociale si umane fundamentale nici o schimbare de durată, in viata publica din Romania, nu este posibilă pentru exercitarea drepturilor si libertatilor oferite de Dumnezeu romanilor ca fiinta colectiva.

 4. Contra

  Nu inteleg ce vor, dar daca se intampla ca in Ucraina e nenorocire si inseamna ca au fost manipulati. Varianta cea mai buna ar fi, ca in loc sa ni se ia Ardealul, sa ni se ia Oltenia!!!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!