AcasăNewsCe a tinut sa sublinieze Dragnea despre Razvan Cuc, inaintea CEx-ului

Ce a tinut sa sublinieze Dragnea despre Razvan Cuc, inaintea CEx-ului

In sfarsit, o reactie de lider adevarat dupa multitudinea de atacuri la adresa Romaniei!

In conditiile in care, pana sa inceapa Comitetul Executiv National al PSD-ului, in care se asteapta sa se transeze noile variante de nume pentru Ministerele Dezvoltarii si Transporturilor, s-a vehiculat intens numele lui Razvan Cuc drept posibila propunere pentru sefia MT, Liviu Dragnea a ales sa faca unele precizari, inainte de sedinta hotaratoare.

Totul dupa ce liderului organizatiei Giurgiu, Niculae Badalau, anuntase ca filiala pe care o conduce sustine alta nominalizare decat pe cea a lui Cuc pentru Transporturi. Doar ca seful PSD a tinut sa atraga atentia ca Razvan Cuc nu mai face parte din randurile filialei giurgiuvene, ci s-a transferat la organizatia condusa de Ionel Arsene. Cuc „este membru PSD Neamt de vreo doua saptamani, asta ca sa se stie. Inteleg ingrijorarea unor colegi din PSD Giurgiu, dar este membru in alta organizatie”, a replicat Dragnea, chiar inainte sa intre in sala in care are loc, la aceasta ora, sedinta conducerii formatiunii sale.

Mai mult, liderul social-democrat le-a dat multora de inteles ca Razvan Cuc e in carti pentru a reveni la Palatul Victoria. Totul dupa ce, cand a fost intrebat daca PSD Neamt il sustine pe acesta din urma pentru a deveni ministru, Dragnea a raspuns scurt: „foarte tare”. Nu in ultimul rand, politicianul aflat in fruntea Partidului Social Democrat s-a ferit sa spuna daca Daniel Suciu va fi propus la Dezvoltare. Cat priveste ipoteza ca Felix Stroe sa revina in Executiv, varianta a parut de neluat in calcul in aceasta sedinta, dat fiind faptul ca, a mentionat Dragnea, „trebuie sa fie parlamentar”.

author avatar
Cristina Stefan
291 afisari

1 COMENTARIU

  1. ALOOOOO………CAND SE ANCHETEAZA CUM TEL DRUM SUB COORDONAREA MARELUI DREAKNEA AU FOST FRAUDATE FONDURI INCLUSIV EUROPENE (MILIOANE DE EURO) PRIN IMPLICREA TUTUROR SEFILOR DE CONSILII JUDETENE IN TOT FELUL DE CONTRACTE DE CONSTRUIREA DOAR PE HARTIE A UNOR DRUMURI SI LUCRARI DE CONSTRUCTII.
    PRADUIALA FIIND DEPOZITATA IN CEA MAI MARE PARTE IN AFARA TARII (Brazilia, Elvetia, etc)…………………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger